Οι πρώτες εικόνες του Ευρωπαϊκού νέου Honda CR-V

Στη Γενεύη θα δούμε από κοντά το νέο Honda CR-V, το οποίο θα διατεθεί στην Ευρώπη το Φθινόπωρο.
Η 4η γενιά του Honda CR-V διατίθεται ήδη στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όμως στην Ευρώπη το ντεμπούτο της θα το κάνει στη Γενεύη το Μάρτιο. Και σήμερα, η Honda έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες της Ευρωπαϊκής εκδοχή του μοντέλου.

Μοντέρνες και δυναμικές γραμμές για το αμάξωμα
της νέας γενιάς του Honda CR-V.
Η Honda έχει ετοιμάσει στην Έκθεση της Γενεύης (8-18 Μαρτίου) μια τετραπλή πρώτη νέων μοντέλων και κινητήρων (δείτε εδώ), μεταξύ των οποίων θα ξεχωρίζει το νέο CR-V Prototype. Το πρωτότυπο αυτό αποτελεί τον προάγγελο του νέου, 4ης γενιάς CR-V, το οποίο θα λανσαριστεί στην Ευρώπη το Φθινόπωρο, σχεδόν 1 χρόνο έπειτα από το ντεμπούτο του στις Η.Π.Α.

Παρότι η Honda δεν έχει δώσει κανένα στοιχείο για τα μηχανικά στοιχεία του μοντέλου, είναι σίγουρο ότι το Ευρωπαϊκό CR-V θα λάβει τον αποδοτικό και ιδιαίτερα οικονομικό, νέο 1.600άρη diesel των 120 ίππων και 300 Nm ροπής, τον οποίο επίσης η μάρκα θα μας δείξει στη Γενεύη.

Στα μηχανικά σύνολα του νέου CR-V, θα ξεχωρίζει
η παρουσία του νέου diesel των 1,6 λίτρων της Honda.
Στον τομέα της εμφάνισης, οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Honda CR-V μας αποκαλύπτουν ένα αρκετά δυναμικό νέο SUV, το οποίο όμως και πάλι θα παραπέμπει αισθητικά και σε Crossover. Στο αμάξωμά του, διακρίνουμε την δυναμική γρίλια σε σχήμα "V", τα άνω άκρα της οποίας εισέρχονται στα φωτιστικά, δημιουργώντας ένα πολύ μοντέρνο αποτέλεσμα. Στο πλάι, ξεχωρίζουν η σχεδίαση της γραμμής των παραθύρων, η οποία κλείνει τριγωνικά στο πίσω τμήμα. Εκεί, συναντούμε κάθετα φωτιστικά που παραπέμπουν σε αυτά των μοντέλων της Volvo, τα οποία μαζί και με το μικρό σε μέγεθος τζάμι της πόρτας, συμβάλλουν στο δυναμισμό του όλου σχήματος.









TAG