Αποκάλυψη της πιο ισχυρής BMW Σειρά 1 με 300+ ίππους

Δυναμική, πανίσχυρη και επιθετική, η M135i θα είναι το πρώτο βενζινοκίνητο μοντέλο της νέας σειρας "M Performance" της BMW.
Η απάντηση της BMW στην Audi και το RS3 έρχεται μέσω της νέας κορυφαίας έκδοσης της Σειρά 1. Πρόκειται για την ολοκαίνουργια BMW M135i, η οποία θα μας αποκαλυφθεί σε πρωτότυπη, αλλά πολύ κοντά στην παραγωγή μορφή, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Το αμάξωμα φέρει αρκετές σπορτίφ αλλαγές, ενώ οι
μπλε-γαλάζιες-κόκκινες λωρίδες παραπέμπουν στις
αγωνιστικές BMW.
Τη νέα σειρά μοντέλων M Performance της BMW, τη γνωρίσαμε πριν λίγες ημέρες με την αποκάλυψη των νέων M550d, X5 M50d και X6 M50d (δείτε εδώ). Πρόκειται για μια εντελώς νέα σειρά δυναμικών σπορ εκδόσεων των υπαρχόντων αυτοκινήτων της BMW, οι οποίες θα φέρουν και κάποια από τα χαρακτηριστικά των παραδοσιακών "M" αυτοκινήτων της μάρκας. Και σε αυτή τη νέα οικογένεια θα ενταχθεί η καινούργια M135i, η οποία είναι και το πρώτο βενζινοκίνητο αυτοκίνητο M Performance.

Η νέα M135i Concept μας αποκαλύπτει και το πως θα είναι
οι 3θυρες εκδόσεις της BMW Σειρά 1.
Κάτω λοιπόν από το καπό της κορυφαίας έκδοσης της BMW Σειρά 1, βρίσκεται ο 3λιτρος TwinPower Turbo της BMW, που έχουμε ήδη δει σε μεγαλύτερα μοντέλα της. Το μοτέρ αυτό στην περίπτωση της M135i θα αποδίδει πάνω από 300 ίππους ισχύος (θα φτάνει τους 320) και μαζί με την επαναρυθμισμένη ανάρτηση, τους μεγάλους M τροχούς 18 ιντσών και τα νέα φρένα, θα προσφέρει έντονες οδηγικές συγκινήσεις.

Ένα όμως ακόμη νέο που μας αποκαλύπτει η πρωτότυπη M135i, είναι το πως θα είναι και η νέα 3θυρη έκδοση της Σειρά 1, αφού μέχρι σήμερα η μικρομεσαία BMW διατίθεται μόνο σε 5θυρο αμάξωμα. Αλλά και επιπλέον αυτού, το πρωτότυπο της Γενεύης φέρει αρκετές σχεδιαστικές αλλαγές, που του προσδίδουν και αισθητικά τον απαραίτητο δυναμισμό ενός μοντέλου M Performance.

TAG