Η Nissan παρουσιάζει το πιο σπορτίφ Pulsar Black Edition

Θέλοντας να προσφέρει το κάτι παραπάνω στο μικρομεσαίο Pulsar, η Nissan δημιουργεί τη νέα του έκδοση Black Edition, με μαύρες λεπτομέρειες στο αμάξωμά του.

Το νέο Nissan Pulsar Black Edition βασίζεται στη μεσαία εξοπλιστική έκδοση N-Connecta, εκτός από τις αγορές της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Πορτογαλίας, που βασίζεται στην πρώτη εξοπλιστική επιλογή Acenta.

Ξεχωρίζει με τα σκουρόχρωμα εμπρόσθια LED φώτα του, τα μαύρα καπάκια των καθρεπτών, αλλά και τις 18 ιντσών μαύρες-ασημί 5άκτινες ζάντες του (σε Ισπανία, Πορτογαλία, Ολλανδία, Τσεχία και Σλοβακία οι ζάντες είναι 17 ιντσών μαύρες με σχέδιο 7 ακτινών).

Στο εσωτερικό, υπάρχουν μερικώς δερμάτινα καθίσματα, φιμέ τζάμια για τα πίσω παράθυρα, αλλά και το σύστημα πολυμέσων NissanConnect με οθόνη αφής 5 ιντσών και αρκετή συνδεσιμότητα (Bluetooth, USB θύρες κ.λπ.).


Η Nissan συνδυάζει το νέο Pulsar Black Edition είτε με τον 1.200άρη turbo βενζινοκινητήρα των 115 ίππων, είτε με τον 1.500άρη diesel των 110 ίππων. Η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη ήδη προς πώληση στην Ευρώπη.
TAG