Νέα pick-up Nissan Titan Pro-4X από την αγωνιστική ομάδα της Nissan!

Η Nissan μέσω του αγωνιστικού της τμήματος Nissan Motorsports παρουσίασε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Σικάγο δύο νέες εκδόσεις του pick-up Titan, με πολύ δυναμικά off road χαρακτηριστικά.

Η πρώτη έκδοση βασίζεται πάνω στο «απλό» Titan και περιλαμβάνει αρχικά μια νέα ανάρτηση από την Nissan Motorsports με αύξηση της απόστασης από το έδαφος κατά 38 χλστ. εμπρός και 25 χλστ. πίσω.

Επίσης, η νέα έκδοση που ονομάζεται Titan Pro-4X, διαθέτει μια καινούργια εξάτμιση, μαύρες ζάντες 20 ιντσών, μαύρη εμπρόσθια γρίλια και πλαϊνά σκαλοπάτια, αλλά και κάλυμμα καρότσας, LED προβολείς ομίχλης και σκαλοπάτι στον πίσω προφυλακτήρα.

Η δεύτερη νέα έκδοση με το ίδιο όνομα αφορά στο πιο hardcore Nissan Titan XD με τον 5λιτρο V8 turbodiesel των 310 ίππων, ο οποίος αποκτά μια custom off road ανάρτηση από την Icon Vehicle Dynamics, εμπρόσθια γρίλια με μπάρα LED και θέση για κάμερα, νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα με LED και πλαϊνά σκαλοπάτια.


Επιπλέον των παραπάνω, η Nissan Motorsports τοποθετεί Method μαύρες ζάντες και off road ελαστικά της Hankook, ενώ προσθέτει μια νέα απόληξη για την εξάτμιση, πίσω σκαλοπάτι, bull-bar στην καρότσα και ειδικό διαχωριστικό στο εσωτερικό της.
TAG