Οι πρώτες επίσημες εικόνες και στοιχεία για το νέο Dacia Duster

Μετά από 7 χρόνια στην παραγωγή, η Dacia θα αντικαταστήσει το Duster, με το 2ης γενιάς μοντέλο να αναμένεται να κάνει του ντεμπούτο του στις 12 του Σεπτέμβρη στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Το νέο Duster θα παρουσιαστεί λοιπόν στη Φρανκφούρτη και η Dacia έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του, χωρίς όμως να αποκαλύψει περαιτέρω στοιχεία για αυτό.

Όπως μπορούμε να δούμε λοιπόν στις φωτογραφίες, το νέο Duster αποκτά μια σχεδίαση-εξέλιξη αυτής του τωρινού μοντέλου, η οποία ενσωματώνει ένα πιο δυναμικό εμπρόσθιο τμήμα με μεγάλα φώτα και μεγαλύτερη μάσκα, καθώς και έναν προφυλακτήρα με μεγάλη «ποδιά».

Στο πλάι, ξεχωρίζει η οριζόντια νεύρωση χαμηλά στο αμάξωμα, αλλά και το κάθετο ένθετο πλέγμα με μαύρο πλαστικό πίσω από τους εμπρόσθιους θόλους. Πίσω, ξεχωρίζουν τα μοντέρνα τετράγωνα φώτα, αλλά και η χαρακτηριστική «ποδιά» του προφυλακτήρα.

Στα χαρακτηριστικά της σχεδίασης του νέου Duster αποτελεί και η μεταφορά του εμπρόσθιου παρμπρίζ πιο μπροστά στο αμάξωμα σε σχέση με αυτό του προηγούμενου μοντέλου κατά 100 χλστ., ώστε να απελευθερωθεί χώρος για τους επιβάτες.


Ωστόσο, η Dacia δεν δίνει στη δημοσιότητα στοιχεία ή εικόνες για το εσωτερικό, αλλά υπόσχεται μόνο ότι η καμπίνα θα επανασχεδιαστεί πλήρως, θα είναι πιο ποιοτική, αλλά και με καλύτερο εξοπλισμό. Αναμένουμε και τα τεχνικά και μηχανικά στοιχεία του νέου μοντέλου.
TAG