Κάποιος ζητά 8 εκατ. ευρώ για μια μεταχειρισμένη Lamborghini Veneno!

Η Lamborghini Veneno ήταν ένα μοναδικό δημιούργημα της ιταλικής φίρμας που κατασκευάστηκε σε μόλις 4 μονάδες και μια από αυτές πωλείται σήμερα μέσω του Mobile.de για ένα ποσόν 8 εκατ. ευρώ!

Η εν λόγω Veneno όπως διαβάζουμε στην αγγελία πώλησής της, είναι μια από τις μόνο 3 που πωλήθηκαν σε ιδιώτες αγοραστές (η 4η έμεινε στην κατοχή της Lamborghini) και έχει κατασκευαστεί τον Ιανουάριο του 2014.

Από τότε μέχρι σήμερα το μοναδικό αυτό δημιούργημα της Lamborghini έχει διανύσει μόνο 180 χιλιόμετρα, όντας ουσιαστικά καινούργιο. Το μόνο ζήτημα για έναν Ευρωπαίο ενδιαφερόμενο αποτελεί το γεγονός ότι το αυτοκίνητο βρίσκεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στο Λονγκ Άιλαντ των Η.Π.Α., αν και από την άλλη αυτό δεν θα είναι πρόβλημα για κάποιον που μπορεί να ενδιαφερθεί για να την αποκτήσει...

Εμείς, να θυμίσουμε ότι η Veneno (και η Veneno Roadster που κατασκευάστηκε σε 5 μονάδες), ήταν ένα μοναδικό υπερ-αυτοκίνητο, που κατασκευάστηκε το 2014 για να εορταστούν τα 50 χρόνια της Lamborghini.


Ο κινητήρας της είναι ο 6,5 λίτρων ατμοσφαιρικός V12 της Lamborghini, ο οποίος αποδίδει 751 άλογα ισχύος και προσφέρει καταιγιστικές επιδόσεις, αφού για το 0-100 χλμ./ώρα η Veneno απαιτεί μόλις 2,9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 354 χλμ./ώρα.
TAG