Τον Ιανουάριο η αποκάλυψη του νέου ηλεκτρικού Chevrolet Bolt

Βασισμένο στο εικονιζόμενο ομώνυμο πρωτότυπο θα παρουσιαστεί το νέο ηλεκτρικό Chevrolet Bolt.
Το Bolt, το ηλεκτρικό ενός όγκου μικρό που μας είχε δείξει η Chevrolet ως πρωτότυπο στις αρχές του έτους στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, ετοιμάζεται να παρουσιαστεί και επίσημα τον Ιανουάριο και αμέσως μετά να ξεκινήσει την παραγωγή του.

H ηλεκτρική αυτονομία του Bolt θα είναι κοντά στα 320 χλμ.
Απευθείας αντίπαλος του BMW i3, το Chevrolet Bolt μπαίνει στην παραγωγή έχοντας ως ατού του τη μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία του, αφού η Chevrolet έχει υποσχεθεί ότι το νέο της ηλεκτρικό θα μπορεί να φτάσει έως και τα 320 χλμ. με μια πλήρη φόρτιση. Παράλληλα, το Bolt θα έχει και χαμηλότερη τιμή, αφού στις Η.Π.Α. που θα ξεκινήσει να διατίθεται την επόμενη χρονιά, θα κοστίζει περίπου 30.000 δολάρια. Μέχρι βέβαια το λανσάρισμά του, προέχει η πρώτη παρουσίαση του αυτοκινήτου, αφού μέχρι σήμερα το έχουμε δει μόνο ως πρωτότυπο. Αυτή, θα γίνει στην Έκθεση Ηλεκτρονικών του Λας Βέγκας τον προσεχή Ιανουάριο, όπως αποκάλυψε επίσημα στέλεχος της GM κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες.

Τονίζουμε ότι η GM έχει εξελίξει το Chevrolet Bolt σε συνεργασία με την LG, με τους Κορεάτες να προσφέρουν όλα τα συστήματα και εξαρτήματα του ηλεκτροκινητήρα, τον μετατροπέα της τάσης του ρεύματος, τις μπαταρίες, το φορτιστή, τον πίνακα οργάνων, τον κλιματισμό και το σύστημα infotainment.


Πηγή: TheVerge
TAG