Σπάνε στη μέση τα Nissan Navara λόγω προβλήματος σκουριάς!

Μεγάλο θέμα έχει γίνει στη Μεγάλη Βρετανία με ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα με τα Nissan Navara προηγούμενης γενιάς, τα οποία λόγω ζητήματος με εμφάνιση σκουριάς στο πλαίσιο μπορεί να σπάσουν και να κοπούν στη μέση!

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα «The Sun», τα Navara D40 της προηγούμενης γενιάς (2004-2015) έχουν μεγάλη πιθανότητα να εμφανίσουν το εν λόγω πρόβλημα, ενώ ήδη η Nissan στη Μεγάλη Βρετανία έχει αγοράσει αρκετά από τα προβληματικά μοντέλα, παρότι ακόμα δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη ανάκληση.

Μάλιστα, το θέμα είναι τόσο σοβαρό ώστε μια ειδική επιτροπή του Κοινοβουλίου της Μεγάλης Βρετανίας συνεδρίασε χθες για να αναλύσει περαιτέρω το ζήτημα και να συζητηθούν τυχόν επίσημες παρεμβάσεις.

Υπολογίζεται ότι σχεδόν 35.000 Navara προηγούμενης γενιάς στη Μεγάλη Βρετανία και 193.500 αυτοκίνητα παγκοσμίως ενδέχεται να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα, ενώ έχει δημιουργηθεί και μια ειδική σελίδα στο facebook (Nissan Navara snapped chassis group) από άτυχους ιδιοκτήτες του αυτοκινήτου.

Εμείς, να θυμίσουμε ότι η Nissan είχε ανακαλέσει το 2013 τα Navara αυτής της γενιάς στην Αυστραλία για πρόβλημα με τον κοτσαδόρο, χωρίς όμως να σχετίζεται η ανάκληση αυτή με το ζήτημα της σκουριάς. Είμαστε σε αναμονή για να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της εταιρείας για αυτό το πολύ σημαντικό πρόβλημα.
TAG