Ανανεωμένο VW up! με νέο 1.000άρη turbo 90 ίππων

H VW αποκάλυψε την ανανεωμένη εκδοχή του μίνι up!, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου με αναβαθμισμένη εμφάνιση, αλλά και με έναν νέο 1,0 TSI βενζινοκινητήρα.

Σχεδιαστικά, το ανανεωμένο up! έχει έναν επανασχεδιασμένο και πιο δυναμικό εμπρόσθιο προφυλακτήρα, αλλά και ανανεωμένα φωτιστικά σώματα με LED φώτα ημέρας. Επίσης, μεγαλύτεροι είναι οι καθρέπτες, αλλαγμένος ο πίσω προφυλακτήρας, ενώ οι πίσω προβολείς έχουν νέα σκούρα κρύσταλλα.

Στο εσωτερικό του, το up! αποκτά μια εντελώς νέα κεντρική κονσόλα με μεγαλύτερους διακόπτες, πιο ευκρινή όργανα, αλλά και νέο ηχοσύστημα. Μπροστά από τον οδηγό, διακρίνεται το νέο πολυλειτουργικό τιμόνι, αλλά και ο αλλαγμένος πίνακας οργάνων με μεγάλη οθόνη για το trip computer.

Η γκάμα των κινητήρων του ανανεωμένου VW up! έχει επίσης ένα νέο μηχανικό σύνολο, το πρώτο turbo της, με τον γνωστό 3κύλινδρο 1.000άρη TSI του Ομίλου να προστίθεται στις επιλογές. Η ισχύς του είναι 90 άλογα, η ροπή 160 Nm, ενώ το 0-100 χλμ./ώρα απαιτεί 10,0 δλ. και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 185 χλμ./ώρα.

Ολοκληρώνοντας, να σημειώσουμε ότι η VW προσθέτει στις επιλογές τη νέα έκδοση up! beats, σε συνεργασία με την γνωστή εταιρεία Beats Electronics, που προσφέρει αναβαθμισμένη ηχητική απόδοση.

Χρονικά, το ανανεωμένο VW up! θα ξεκινήσει το λανσάρισμά του μέσα στο καλοκαίρι.
TAG