Οι πρώτες επίσημες εικόνες του νέου Renault Megane Estate

Η Renault έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες της στέισον βάγκον έκδοσης του νέου Megane, η οποία έρχεται με πολύ μοντέρνα εμφάνιση, αλλά και με νέα σπορτίφ επιλογή Megane Estate GT.

Όπως και το 5θυρο, έτσι και το στέισον Renault Megane νέας γενιάς, χαρακτηρίζεται από τα ιδιαίτερα εμπρόσθια φωτιστικά, με LED φώτα ημέρας που εκτείνονται χαμηλά μέχρι το τον προφυλακτήρα.

Στο πίσω μέρος από την άλλη, ξεχωρίζουν τα νέα φωτιστικά που δείχνουν σαν να συνδέονται μεταξύ τους, αλλά και ο ευδιάκριτος διαχύτης με τις χρωμιωμένες απολήξεις, που όμως αποτελούν προνόμιο της πιο σπορτίφ έκδοσης Megane Estate GT

Η έκδοση αυτή διαθέτει επίσης αλουμινένιες ράγες οροφής, πιο σπορ γρίλια και εμπρόσθιο προφυλακτήρα, αλλά και ειδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου. Παράλληλα, το νέο Renault Megane Estate GT, όπως και το 5θυρο Megane GT, διαθέτει και το σύστημα τετραδιεύθυνσης 4Control της Renault, για ακόμη πιο ασφαλή οδικά χαρακτηριστικά. 

Περαιτέρω στοιχεία για το αυτοκίνητο προς το παρόν δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, ωστόσο πρέπει να θεωρείται σίγουρη η παρουσία των μοτέρ βενζίνης 1,2 TCe 100 και 130 PS, μαζί με τον 1,6 turbo των 205 ίππων για το GT. Στους diesel, οι γνωστοί μας 1,5 και 1,6 dCi με ισχύ από 90 έως και 165 ίππους, αναμένεται να απαρτίσουν τη γκάμα.
TAG