Έτοιμο για… surfing το νέο Citroen C4 Cactus Rip Curl

Το νέο Citroen C4 Cactus Rip Curl προσφέρει το κάτι παραπάνω σε εμφάνιση στο γαλλικό crossover.
H Citroen και η γνωστή εταιρεία ρουχισμού και ειδών για surf Rip Curl, παρουσίασαν μια νέα έκδοση του C4 Cactus με την ονομασία της αμερικάνικης φίρμας, η οποία φέρει αρκετές κυρίως αισθητικές αλλαγές.

Η νέα έκδοση του C4 Cactus διαθέτει και το σύστημα
Grip Control, για βελτιωμένη πρόσφυση εκτός δρόμου.
Στο γνώριμο αμάξωμα του C4 Cactus, η νέα έκδοση Rip Curl ξεχωρίζει με τους λευκούς πλαϊνούς καθρέπτες, τις ειδικής σχεδίασης ράγες οροφής, τα λογότυπα «Rip Curl», τα διακοσμητικά αυτοκόλλητα σε διάφορα τμήματα του αμαξώματος, αλλά και τις νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών με ελαστικά Goodyear Vector μεγέθους 205/50.

Εσωτερικά, ξεχωρίζουν οι πορτοκαλί λεπτομέρειες και ζώνες ασφαλείας, αλλά και στάνταρ καθίσματα με νέες επενδύσεις ή τα προαιρετικά με μισό δέρμα. Παράλληλα, το C4 Cactus Rip Curl φέρει και το σύστημα Grip Control, για βελτιωμένη πρόσφυση εκτός δρόμου του δικίνητου μοντέλου της Citroen (επιλογές Standard, Sand, Off-Road, Snow και ESP Off).

Οι κινητήρες με τους οποίους θα συνδυαστεί το νέο Citroen C4 Cactus Rip Curl είναι ο 1,2 PureTech των 110 ίππων και ο 1,6 BlueHDI με 100 ίππους, ενώ το λανσάρισμά του αναμένεται μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους.
TAG