Η θωρακισμένη Mercedes-Maybach S 600 Guard προσφέρει απόλυτη προστασία απέναντι σε κάθε επίθεση!

Η Mercedes παρουσίασε τη νέα, κορυφαία θωρακισμένη Mercedes-Maybach S 600 Guard, η οποία αποτελεί το πρώτο μοντέλο παραγωγής που καλύπτει τις νόρμες της κορυφαίας βαλλιστικής βαθμίδας προστασίας VR10.

H Mercedes έχει παράδοση στην κατασκευή θωρακισμένων εκδόσεων των top μοντέλων της, όμως με την παρουσίαση της νέας Mercedes-Maybach S 600 Guard, οι Γερμανοί δημιούργησαν την κορυφαία θωρακισμένη έκδοση της ιστορίας τους.

Βασισμένη πάνω στην πλέον πολυτελή Mercedes-Maybach S 600, η νέα θωρακισμένη S-Class καλύπτει το υψηλότερο επίπεδο βαλλιστικής προστασίας VR10, που ορίζει ότι το αμάξωμα και τα παράθυρα μπορούν να αντέξουν ακόμη και συνεχείς ριπές από αυτόματα όπλα. Παράλληλα, το αυτοκίνητο καλύπτει και τη νόρμα ERV 2010 για επίθεση με εκρηκτικά.

Ως προς τις αλλαγές που φέρει σε σχέση με την απλή έκδοση, αυτές αρχικά αφορούν στις ειδικές ατσάλινες επενδύσεις μεταξύ του αμαξώματος και του πλαισίου, με επιπλέον προστασία σε συγκεκριμένα τμήματα, όπως π.χ. στους αρμούς. Επίσης, τα ενισχυμένα πλαϊνά παράθυρα δεν ανοίγουν, ενώ έχουν ενισχυθεί επιπλέον για προστασία και από θραύσματα σπασμένου γυαλιού.

Η νέα θωρακισμένη Mercedes-Maybach S 600 Guard παρέχει επίσης απόλυτη προστασία από εκρηκτικά που μπορούν να εκραγούν στα πλαϊνά ή από κάτω από το αυτοκίνητο, αφού όλο το κάτω τμήμα της είναι πλήρως ενισχυμένο με ειδική θωράκιση.

Στο εσωτερικό, για να ενισχύσει την ιδιωτικότητα των επιβαινόντων αλλά και την άνεση, η Mercedes έχει τοποθετήσει πιο πίσω τα πίσω καθίσματα, ενώ φυσικά η πολυτέλεια παραμένει ένα από τα χαρακτηριστικά της κορυφαία S-Class.

Σε ό,τι αφορά τέλος στην τιμή της, η Mercedes ανακοινώνει ότι το κόστος για την απόκτηση μιας Mercedes-Maybach S 600 Guard έχει οριστεί στα 470.000 ευρώ, πάντα βέβαια για την αγορά της Γερμανίας.
TAG