Μια πολύ εντυπωσιακή BMW X4 M40i με νέο bodykit

Η BMW X4 M40i είναι η κορυφαία επιλογή στη γκάμα του γερμανικού crossover-coupe και η BMW στο Άμπου Ντάμπι την καθιστά ακόμη πιο εντυπωσιακή, προσθέτοντάς της ένα νέο bodykit από τον Hamann και την M Performance.

Ειδικότερα και στο πεδίο της εμφάνισης, σε αυτή την ασημί BMW X4 M40i έχει προστεθεί ένα εμπρόσθιο σπόιλερ μαζί με ειδικές γρίλιες για τις εισαγωγές που προέρχονται από τον Hamann.

Επίσης, υπάρχει μια νέα μαύρη γρίλια και πίσω αεροτομή από την M Performance, ενώ οι ζάντες είναι 22 ιντσών και προέρχονται από την AC Schnitzer. Στο εσωτερικό, έχει τοποθετηθεί μεταλλική πεταλιέρα πάλι από την M Performance και καφέ δέρματα.

Περαιτέρω αλλαγές δεν υπάρχουν και έτσι, η X4 M40i διατηρεί τον turbo 3λιτρο 6κύλινδρο κινητήρα βενζίνης των 360 ίππων της BMW, που της χαρίζει 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,9 δευτερόλεπτα.


Παράλληλα και όντας μέλος της M Performance γκάμας της BMW, φέρει μια ανάρτηση με αλλαγμένα ελατήρια, αντιστρεπτικές και μεγαλύτερες γωνίες κάμπερ εμπρός, που φροντίζουν για την παροχή ακόμη πιο σπορ οδικών και οδηγικών χαρακτηριστικών.
TAG