Κατακίτρινη BMW M4 με carbon bodykit είναι πολύ εντυπωσιακή!

Για μια ακόμη φορά η BMW στο Άμπου Ντάμπι μας δείχνει μια μοναδική δημιουργία της, αφού αυτή η BMW M4 με το κατακίτρινο αμάξωμα και το M Performance carbon bodykit είναι από τις ωραιότερες που έχουμε δει.

Το χρώμα του αμαξώματος της εν λόγω M4 Coupe ονομάζεται «Speed Yellow» και είναι μέρος της σειράς BMW Individual, κάτι που σημαίνει ότι το κόστος του μπορεί να είναι πολύ υψηλό αγγίζοντας ακόμη και τα 4.500-5.000 ευρώ.

Παρόλα αυτά, είναι δεδομένο ότι η επιλογή του δίνει μια ακόμη πιο ξεχωριστή εμφάνιση στη BMW M4, από τη στιγμή μάλιστα που αυτή στο Άμπου Ντάμπι φέρει και το carbon bodykit της επίσημης M Performance.

To κιτ αυτό αποτελείται από εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνά, πίσω διαχύτη και καπάκια καθρεπτών από ανθρακονήματα, που ταιριάζουν απόλυτα με την carbon οροφή, αλλά και με την μαύρη αεροτομή της AC Schnitzer και την εξάτμιση της Armytrix που έχει επιπλέον το αυτοκίνητο.


Αρκετές είναι οι αλλαγές που έχουμε και στην καμπίνα, με το αλκαντάρα M Performance τιμόνι, τα μεταλλικά πεντάλ και τις carbon επενδύσεις επίσης από την M Performance, αλλά και τις κίτρινες ραφές σε όλο σχεδόν το εσωτερικό, να χαρίζουν μια μοναδική ατμόσφαιρα.
TAG