Νέο Audi R8 Coupe Sport Edition σε μόλις 200 μονάδες

Θέλοντας να γιορτάσει τις επιτυχίες της Audi Sport, του αγωνιστικούς της τμήματος, η Audi παρουσιάζει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης τη νέα, special έκδοση Sport Edition του κορυφαίου R8 Coupe.

Συνολικά, η Audi θα κατασκευάσει μόνο 200 μονάδες της νέας αυτής έκδοσης του R8, δίνοντάς της έναν συλλεκτικό χαρακτήρα. Οι παραγγελίες θα ανοίξουν παγκοσμίως στις αρχές Μαΐου.

Ως προς τα χαρακτηριστικά του, όλα τα Sport Edition R8 θα έρθουν βαμμένα σε ασημί ή κόκκινο ή μαύρο (τα επίσημα χρώματα της Audi Sport), με τον ιδιοκτήτη κάθε ενός αυτοκινήτου να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει εάν θέλει και άλλους χρωματισμούς, διατηρώντας ωστόσο κόκκινα τα πίσω πλαϊνά ένθετα και τους καθρέπτες.

Επίσης, η αισθητική του R8 Sport Edition τονίζεται και από το μαύρο εμπρόσθιο σπόιλερ, την special γρίλια, τις μαύρες τραπεζοειδείς απολήξεις της εξάτμισης και τις ειδικού σχεδίου 20άρες σφυρήλατες ζάντες σε σκούρο χρώμα.

Στο εσωτερικό, υπάρχει η απαραίτητη πλακέτα με τον αριθμό παραγωγής κάθε μοντέλου, λογότυπα «Audi Sport», νέες carbon επενδύσεις στην κονσόλα, αλλά και δέρμα Nappa στα καθίσματα και τις πόρτες σε μαύρο-κόκκινο.


Ο οδηγός μπορεί επίσης να κοντρολάρει τα πτερύγια της εξάτμισης για βέλτιστο ήχο και παράλληλα, έχει στη διάθεσή του τρία προγράμματα οδήγησης (dry, wet, snow). Χωρίς αλλαγές διατηρείται ο 5,2 λίτρων ατμοσφαιρικός V10 κινητήρας της Audi.
TAG