Μια Aston Martin για τα «Κόκκινα Βέλη» της Βρετανικής Πολεμικής Αεροπορίας (+video)

Το σπέσιαλ τμήμα «Q» της Aston Martin δημιουργεί μια νέα special έκδοση της Vanquish S, η οποία έχει εμπνευστεί από το ακροβατικό σμήνος Red Arrows της Βρετανικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Η νέα έκδοση της Vanquish S ξεχωρίζει με το ειδικό εξωτερικό κόκκινο αμάξωμά της που είναι αντίστοιχο αυτού του ακροβατικού σμήνος, ενώ διαθέτει λεπτομέρειες σε λευκά και μπλε ανθρακονήματα, carbon οροφή με σχέδιο από το σχήμα των αεροσκαφών, εξατμίσεις τιτανίου και πολλά άλλα.

Στο εσωτερικό, τα χακί υφάσματα και οι ζώνες παραπέμπουν σε στολή πιλότου, το έμβλημα των Red Arrows είναι ραμμένο στις πλάτες των καθισμάτων, ενώ υπάρχουν και ειδικά για την έκδοση κράνη, στολές, μπουφάν και σετ βαλιτσών.

Το τμήμα «Q» της Aston Martin θα κατασκευάσει 10 Vanquish S Red Arrows, με τις 9 εξ αυτών που είναι αφιερωμένες σε κάθε 1 από τα 9 αεροσκάφη του σμήνους φέροντας και την υπογραφή του υπεύθυνου πιλότου, να τίθενται προς πώληση από την αντιπροσωπεία της Aston Martin στο Cambridge της Μεγ. Βρετανίας.


Η 10η από τις ειδικές αυτές Vanquish θα δωριστεί στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα της Βρετανικής Πολεμικής Αεροπορίας για να πωληθεί, με τα έσοδά να δίνονται σε πρώην πιλότους και τις οικογένειές τους.

       
TAG