Με 600 άλογα η κορυφαία Aston Martin Vanquish S!

Η Aston Martin αποφασίζει να αναβαθμίσει την Vanquish και να δημιουργήσει τη νέα, πιο ισχυρή Vanquish S, η οποία διαθέτει και ένα νέο αεροδυναμικό πακέτο από ανθρακονήματα, που βελτιώνει την εμφάνισή της.

Ξεκινώντας με τον κινητήρα, η Aston Martin βελτιώνει τον αειθαλή 5,9 λίτρων ατμοσφαιρικό V12 βενζινοκινητήρα της Vanquish, προσφέροντάς του 600 άλογα σε σχέση με τα 576 του «απλού» μοντέλου, ύστερα από την προσθήκη μεγαλύτερης εισαγωγής και νέας πολλαπλής.

Παράλληλα, αλλαγές έχουμε και στο κιβώτιο, το 8τάχυτο αυτόματο Touchtronic II, το οποίο προσφέρει γρηγορότερες αλλαγές σχέσεων και πιο ραφιναρισμένη λειτουργία στις χαμηλές στροφές.

Οι μηχανικές αλλαγές ολοκληρώνονται με τη νέα εξάτμιση με τετραπλές απολήξεις, ενώ έχουν αλλάξει τα ελατήρια, η ρύθμιση της ανάρτησης, τα αμορτισέρ και οι αντιστρεπτικές, με στόχο πάντα την παροχή πιο σπορ χαρακτηριστικών στο δρόμο.

Εμφανισιακά, η νέα Aston Martin Vanquish S υιοθετεί ένα νέο αεροδυναμικό πακέτο από ανθρακονήματα, με καινούργιο εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές, αλλά και εντυπωσιακό διαχύτη στο πίσω τμήμα.


Αντίστοιχα, στο εσωτερικό συναντούμε μια πιο σπορ εικόνα, με τα απαραίτητα στοιχεία πολυτέλειας (ακριβό δέρμα), αλλά και ειδικής επεξεργασίας carbon επενδύσεις.

Από πλευράς τιμής, η Aston Martin θα προσφέρει τη νέα Vanquish S τόσο σε κουπέ, όσο και κάμπριο (Volante) έκδοση, με το κόστος της να ξεκινά από τα 262.950 ευρώ στη Γερμανία ή 199.950 λίρες στη Μεγάλη Βρετανία. Οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν μέσα στο Δεκέμβρη.
TAG