Νέα βελτιωμένη BMW M4 με 680 άλογα και επιδόσεις που θα ζήλευαν ακόμα και supercars! (+video)

Η BMW M4 έχει από το εργοστάσιο 431 άλογα και είναι ένα πραγματικά «καυτό» μεσαίο κουπέ, ωστόσο η γνωστή βελτιωτική G-Power έρχεται για να της προσφέρει πολλά περισσότερα και με 680 άλογα να την καταστήσει πραγματικά πανίσχυρη!

Ειδικότερα, η G-Power τοποθετεί στον 3λιτρο 6κύλινδρο TwinPower Turbo κινητήρα της BMW M νέες τουρμπίνες και παράλληλα, της προσθέτει το in-house πρόγραμμα αναβάθμισης Bi-Tronik 2 V4, προσδίδοντάς της 249 άλογα ισχύος παραπάνω και επιπλέον 210 Nm ροπής (760 Nm συνολικά).

Ύστερα από αυτά, οι επιδόσεις είναι απλά εκρηκτικές και φτάνουν σε επίπεδα supercar αυτοκινήτων, αφού το 0-100 χλμ./ώρα της βελτιωμένης BMW M4 πέφτει μόλις στα 3,5 δευτερόλεπτα από 4,1 δλ. εργοστασιακά, ενώ η τελικά ταχύτητα αγγίζει πλέον τα 330 χλμ./ώρα.

Η G-Power επιπλέον των παραπάνω τοποθετεί και μια νέα εξάτμιση τιτανίου με 90 χλστ. carbon απολήξεις στο πίσω τμήμα της BMW M4, ενώ υπάρχει και ρυθμιζόμενη ανάρτηση με καινούργια αμορτισέρ για ακόμη πιο σπορ οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά.


Η τελική πινελιά δίνεται με τις σφυρήλατες ζάντες Hurricane RR των 21 ιντσών, που μειώνουν ακόμη περισσότερο το βάρος και παράλληλα, βελτιώνουν και το αισθητικό αποτέλεσμα της αναβαθμισμένης BMW M4.

       
TAG