Αυτή η BMW M4 με χρώμα Santorini Blue είναι από τις ομορφότερες που έχουμε δει!

Από την EAS (European Auto Source) μας έρχεται μια μοναδική BMW M4 με πανέμορφο μπλε αμάξωμα και βελτιώσεις σε όλα τα τμήματά της εκτός του κινητήρα, που την καθιστούν πολύ εντυπωσιακή.

Το μπλε χρώμα της βελτιωμένης αυτής BMW M4 είναι το μοναδικό μπλε Santorini Blue της BMW για την κορυφαία «4άρα», που εμπνέεται φυσικά από το μπλε-γαλάζιο του Αιγαίου στη Σαντορίνη.

Η EAS συνδυάζει αυτό το χρωματισμό με μια σειρά από carbon αεροδυναμικά βοηθήματα της BMW M Performance, όπως το εμπρόσθιο σπόιλερ, η πίσω αεροτομή και ο διαχύτης. Επιπλέον, υπάρχουν μαύρη γρίλια και μάσκα στο εμπρόσθιο τμήμα.

Εκτός τώρα της εμφάνισης αλλαγές έχουμε και στην ανάρτηση με την προσθήκη σπορ ελατηρίων H&R που μειώνουν την απόσταση από το έδαφος. Παράλληλα, η EAS έχει τοποθετήσει και τους τροχούς HRE P101 σε όμορφο ματ μαύρο χρώμα.

Πολύ σημαντική είναι και η παρουσία ενός πλήρως αλλαγμένου συστήματος εξάτμισης, που προέρχεται από την κορυφαία Akrapovic και έχει carbon απολήξεις, ενώ παράλληλα ενσωματώνει και σύστημα ρύθμισης των κλαπέτων για πιο μπάσο ήχο.


Οι τελικές πινελιές αφορούν στην carbon επένδυση του λεβιέ για το κιβώτιο, αλλά και στην προσθήκη carbon και αλκαντάρα στην κεντρική κονσόλα αυτής της πραγματικά πολύ όμορφης BMW M4.
TAG