Μια BMW M3 με 450 άλογα και προσθήκες της M Performance είναι πραγματικά εντυπωσιακή!

Μπορεί την περασμένη μόλις εβδομάδα η BMW να παρουσίασε τη νέα πρόταση αναβάθμισης της M3 από την M Performance, όμως οι άνθρωποι της European Auto Source (EAS) αποφάσισαν να αναβαθμίσουν περαιτέρω τη M3, χρησιμοποιώντας στοιχεία από την επίσημη σειρά αναβάθμισης της BMW.

Αρχικά και σε ό,τι αφορά στον 3λιτρο biturbo κινητήρα, η EAS τοποθετεί στη BMW M3 το πακέτο αναβάθμισης Competition της BMW, που αυξάνει την ισχύ από τα 431 εργοστασιακά στα 450 άλογα, βελτιώνοντας ελαφρώς και τις επιδόσεις (π.χ. 0-100 χλμ./ώρα σε 3,8 δευτερόλεπτα).

Έπειτα, χρησιμοποιώντας πάντα επίσημα διαθέσιμα ανταλλακτικά, η EAS προσθέτει τη ρυθμιζόμενη ανάρτηση M, που περιλαμβάνει ακόμη πιο σπορ ελατήρια, αμορτισέρ και αντιστρεπτικές. 

Μαζί της, έρχονται και οι πολύ όμορφες 20 ιντσών σφυρήλατες ζάντες και πάλι από τη BMW M.

Στο πεδίο της εμφάνισης, η EAS έχει επιλέξει τη γρίλια και τη μάσκα από τη BMW M Performance, μαζί με ένα νέο εμπρόσθιο σπόιλερ και carbon καπάκια καθρεπτών, πάντα από το τμήμα αναβάθμισης της BMW.


Οι τελικές αλλαγές αφορούν στο βάψιμο κάποιων επιμέρους τμημάτων του αμαξώματος στο χαρακτηριστικό γαλάζιο του υπόλοιπου αυτοκινήτου, αλλά και στην τοποθέτηση ενός μαύρου λογότυπου M3 στο πίσω μέρος.
TAG