Με 450 άλογα οι νέες BMW M3 και M4 με Competition Package

Η BMW M αποκάλυψε επίσημα το νέο Competition πακέτο για τις M3 και M4, που τις καθιστά ακόμη πιο εκρηκτικές, αφού μεταξύ άλλων αυξάνει και τη δύναμή τους από τους 431, στους 450 ίππους.

Το νέο Competition πακέτο των BMW M3 και M4 θα είναι διαθέσιμο από την ερχόμενη άνοιξη, προσφέροντας αρχικά μια αναβαθμισμένη εκδοχή του 3λιτρου twin-turbo εξακύλινδρου κινητήρα της BMW, με 450 αντί 431 ίππους. Στο 0-100 χλμ./ώρα, υπάρχει βελτίωση κατά 0,1 δλ. σε σχέση με τις «απλές» M3/M4 και έτσι, οι BMW M3/M4 Competition απαιτούν πλέον μόνο 4,0 δλ. (με αυτόματο κιβώτιο M DCT).

Αλλαγές έχουμε και στο στήσιμο των μοντέλων με στόχο την παροχή πιο εκρηκτικών οδικών και οδηγικών χαρακτηριστικών, αφού το πακέτο Competition έρχεται με ειδικά ρυθμισμένη M ανάρτηση, που περιλαμβάνει νέα ελατήρια, αμορτισέρ και αντιστρεπτικές, επανασεταρισμένο M πίσω διαφορικό, αλλά και διαφορετικές ρυθμίσεις για τις επιλογές οδήγησης Comfort, Sport και Sport+.

Εμφανισιακά, το νέο πακέτο Competition προσθέτει στο αμάξωμα των BMW M3 και M4 αγριεμένες πίσω M Sports εξατμίσεις με μαύρο χρώμιο, μαύρη γρίλια στη μάσκα, τροχούς 20 ιντσών (με ελαστικά διαστάσεων 265/30 εμπρός και 285/30 πίσω), αλλά και νέα M μπάκετ καθίσματα στο εσωτερικό, με ζώνες ασφαλείας που φέρουν τις λωρίδες της BMW M
TAG