Με νέο, πιο επιθετικό look το Seat Ibiza CUPRA

Περισσότερο επιθετικό και πιο μοντέρνο από ποτέ, το Seat Ibiza CUPRA ανανεώνεται και παρουσιάζεται στο Πεκίνο.
Στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνο που ξεκίνησε σήμερα, η Seat μας επιφύλαξε την πρεμιέρα του ανανεωμένου Seat Ibiza CUPRA. Η κορυφαία έκδοση του Ibiza έρχεται με αλλαγές κυρίως στην εμφάνισή της και διατηρώντας το μοτέρ των 180 ίππων, ώστε στη συνέχεια να λανσαριστεί μέχρι τα τέλη της χρονιάς και στην Ευρώπη.

Χωρίς αλλαγές σε ανάρτηση και κινητήρα παραμένει
η ανανεωμένη εκδοχή του Ibiza CUPRA.
Στο Πεκίνο, η Seat μας έδειξε κατά την προσφιλή της τακτική το ανανεωμένο Ibiza CUPRA σε πρωτότυπη μεν μορφή, όμως αυτή δεν θα αλλάξει κατά πολύ στο μοντέλο παραγωγής. Και, όπως ακριβώς συνέβη με το ανανεωμένο Ibiza, έτσι και στην κορυφαία έκδοσή του συναντούμε τη νέα, πλατύτερη εμπρόσθια μάσκα και τα επίσης νέα αιχμηρά φωτιστικά, τα οποία στην περίπτωση του CUPRA φέρουν λαμπτήρες LED. Εντελώς νέος είναι ο εμπρόσθιος προφυλακτήρας, ο οποίος με τη μεγάλη του εισαγωγή προσδίδει περισσότερη επιθετικότητα στο ισχυρότερο Ibiza. Αντίστοιχα στο πίσω τμήμα, ο νέος προφυλακτήρας, με την κεντρική τραπεζοειδή εξάτμιση και το μεγάλο διαχύτη, συμβάλει στον επιπλέον δυναμισμό του αυτοκινήτου.

Στο εσωτερικό του ανανεωμένου Ibiza CUPRA ακολουθούνται οι ίδιες αλλαγές με αυτές των υπολοίπων εκδόσεων του ανανεωμένου Ibiza και οι οποίες έχουν να κάνουν με τα πιο ποιοτικά υλικά, τα νέα χειριστήρια του κλιματισμού και του ηχοσυστήματος, αλλά και το επανασχεδιασμένο τιμόνι και πίνακα οργάνων. Στον τομέα του κινητήρα, παραμένει χωρίς διαφορές ο 1,4 TSI βενζινοκινητήρας των 180 ίππων, μαζί βέβαια με το 7άρι DSG κιβώτιο, αλλά και το ηλεκτρονικό διαφορικό XDS στον εμπρόσθιο άξονα του αυτοκινήτου.
TAG