Αυτή η βελτιωμένη BMW M4 των 600 ίππων είναι από τις ομορφότερες που έχουμε δει!

Η M4 είναι μια από τις top BMW της εποχής, όμως η European Auto Source (EAS) από την Καλιφόρνια των Η.Π.Α. έρχεται για να της προσδώσει μια ακόμη πιο σπορ εμφάνιση, αλλά και να βελτιώσει τη δύναμη του κινητήρα, μαζί με τον ήχο από την εξάτμισή της.

Ουσιαστικά, η European Auto Source χρησιμοποιεί τμήματα από τους καλύτερους ανά τομέα, για να δημιουργήσει μια από τις ομορφότερες βελτιωμένες BMW M4 που έχουμε δει.

Έτσι, για το νέο bodykit του αυτοκινήτου επέλεξε την AC Schnitzer, η οποία προμήθευσε το καινούργιο εμπρόσθιο σπόιλερ, τα πλαϊνά πτερύγια του προφυλακτήρα, τα νέα καπάκια των καθρεπτών, αλλά και την πανέμορφη πίσω σταθερή αεροτομή, όλα φτιαγμένα από ανθρακονήματα.

Επιπλέον των παραπάνω, η αμερικάνικη εταιρεία βελτιώσεων τοποθέτησε στη M4 την μαύρη γρίλια της BMW M Performance, όπως και τον πίσω διαχύτη από ανθρακονήματα της M Performance.

Οι τροχοί είναι και πάλι της AC Schnitzer και διαθέτουν σφυρήλατες ζάντες 20 ιντσών που συνδυάζονται με ελαστικά 265/30 εμπρός και 295/30 πίσω Pirelli P Zero Nero, ενώ υπάρχουν ενισχυμένοι δίσκοι φρένων με 4πίστονες δαγκάνες και ρυθμιζόμενη ανάρτηση KW.

Άκρως εντυπωσιακή είναι και η νέα εξάτμιση από την top εταιρεία στο τομέα, την Akrapovic, που προσφέρει μεταξύ άλλων και πανέμορφες carbon τετραπλές απολήξεις.

Φυσικά όλα τα παραπάνω συνδυάζονται και με βελτίωση του 3λιτρου biturbo κινητήρα, με την EAS να τοποθετεί το πρόγραμμα ESS Tuning Stage II, μαζί με νέα εισαγωγή Carbon/Κέβλαρ της Eventuri, για να προσφέρει 600 άλογα ισχύος, από 431 εργοστασιακά.

Η τελική πινελιά δίνεται στο εσωτερικό με την προσθήκη των νέων, πανέμορφων μπάκετ SPX καθισμάτων της Sparco, με ματ carbon πλάτη.

Υπάρχουν επίσης μια σειρά από νέες προσθήκες της AC Schnitzer (μηχανικό χειρόφρενο αντί ηλεκτρικού, νέα πατάκια, αλουμινένια πεντάλ), αλλά και το πιο σπορ τιμόνι της M4 GTS, που συνδυάζεται με τρυπητά αλουμινένια paddles για τις αλλαγές των ταχυτήτων.
TAG