Νέα BMW M4 με M Performance αξεσουάρ

Η BMW δημιούργησε μια νέα σειρά M Performance αξεσουάρ για τη M4 των 431 ίππων και μας τα παρουσιάζει στην Έκθεση βελτιώσεων SEMA στο Λας Βέγκας.

Η νέα σειρά των αξεσουάρ M Performance για τη M4 προσφέρει στο γερμανικό top coupe μια ακόμη πιο δυναμική εικόνα. Ξεχωρίζουμε το αεροδυναμικό πακέτο από ανθρακονήματα, που περιλαμβάνει νέα κάτω στοιχεία του εμπρόσθιου προφυλακτήρα, ειδικό πίσω διαχύτη και αγωνιστική αεροτομή, αλλά και ειδικής σχεδίασης καπάκια καθρεπτών.

Νέα είναι και η εξάτμιση, με διπλές απολήξεις από ατσάλι με τιτάνιο και ανθρακόνημα. Παράλληλα, η ανάρτηση χαμηλώνει για να φέρει πιο κοντά στην άσφαλτο την κορυφαία BMW Σειρά 4.

Στο εσωτερικό, παρότι δεν δόθηκε κάποια φωτογραφία στη δημοσιότητα, η BMW έχει φροντίσει να ώστε το τιμόνι να επενδυθεί με αλκαντάρα και ανθρακόνημα, φέροντας το λογότυπο M Performance της BMW. Επίσης, έχουν προστεθεί νέος επιλογέας ταχυτήτων M Performance, χειρολαβές θυρών και χειρόφρενο από ανθρακόνημα, νέα πεντάλ από ατσάλι, αλλά και ειδικός LED φωτισμός στις πόρτες.

Η διάθεση των νέων M Performance αξεσουάρ της BMW M4 θα ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2016.


TAG