4 νέα μοντέλα για τη SEAT μέσα στην επόμενη διετία

To πρωτότυπο 20V20 θα μας οδηγήσει σε ένα από τα τέσσερα νέα SEAT, που θα δούμε την επόμενη διετία.
Η SEAT ανακοίνωσε το νέο πλάνο «Στρατηγική 2025», το οποίο θα μας φέρει τέσσερα νέα μοντέλα μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, μεταξύ των οποίων και το πρώτο compact SUV της μάρκας. 

Η πρώτη παρουσίαση του πρώτου compact SUV της SEAT θα γίνει μέσα στο πρώτο μισό του 2016. Το αυτοκίνητο θα έρθει για να ανταγωνιστεί το Qashqai της Nissan. Παράλληλα, μέσα στα 4 νέα μοντέλα που ετοιμάζουν οι Ισπανοί, αναμένεται να συμπεριληφθεί και ένα μικρότερο crossover, αλλά και ένα μεγαλύτερο που θα βασιστεί πρωτότυπο SEAT 20V20 της φετινής Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Εκτός όμως από τα νέα προϊόντα, το πλάνο «Στρατηγική 2025» της SEAT περιλαμβάνει και αρκετές αλλαγές στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Μαρτορέλ της Ισπανίας, μεταξύ των οποίων και την προσαρμογή της Γραμμής 1 που τώρα κατασκευάζει το Ibiza, σε μια νέα γραμμή παραγωγής για μια καινούργια πλατφόρμα, ειδική για SUV μοντέλα. Παράλληλα, το πλάνο περιλαμβάνει και τη βελτίωση των οικονομικών της εταιρείας, με αρκετές περικοπές ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ και καλύτερη διαχείριση κονδυλίων για χορηγίες, ταξίδια, events κ.ο.κ.
TAG