Η BMW παρουσιάζει τη νέα M3 με αγωνιστικό bodykit M Performance

Στη φετινή Έκθεση Βελτιώσεων της SEMA στο Λας Βέγκας, η BMW θα παρουσιάσει μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ και βελτιώσεων της σειράς M Performance, από τα οποία ξεχωρίζει το νέο αγωνιστικό πακέτο για τη M3.

Ξεκινώντας από αυτό το πολύ ενδιαφέρον πακέτο, αρχικά διακρίνεται η νέα μεγάλη, σταθερή πίσω αεροτομή που φτιάχνεται εξ ολοκλήρου από ανθρακονήματα και συνδυάζεται με επίσης νέες πλαϊνές ρίγες στα αγωνιστικά χρώματα της BMW M.

Το πακέτο διαθέτει και μια σειρά από άλλες βελτιώσεις (εμπρός σπόιλερ, πίσω διαχύτης, καπάκια καθρεπτών, εξάτμιση με τιτάνιο και ανθρακόνημα), οι οποίες προέρχονται από την BMW M4 M Performance που είχε παρουσιάσει η εταιρεία πέρσι στη SEMA.

Παράλληλα, υπάρχουν οι νέες, πανέμορφες ματ μαύρες ζάντες της M Performance, που έρχονται με διάσταση 19 ιντσών εμπρός και 20 ιντσών πίσω, οι οποίες βελτιώνουν σύμφωνα με τη BMW, τα οδηγικά χαρακτηριστικά της M3.

Οι νέες αυτές ζάντες θα είναι διαθέσιμες από το καλοκαίρι για τις M2, M3 και M4, ενώ από την άνοιξη θα διατεθεί η νέα αεροτομή και οι αγωνιστικές ρίγες. Επίσης, όλα τα παραπάνω μπορούν να συνδυαστούν με την επίσης νέα ρυθμιζόμενη ανάρτηση της BMW M για τη M3 και τη M4, που χαμηλώνει την απόσταση από το έδαφος από 5 έως και 20 χλστ.

Εκτός τώρα από τη M3 M Performance, η BMW παρουσιάζει το νέο πακέτο Power & Sound Kit για τις BMW 340i και 440i, με νέο πρόγραμμα για τον «εγκέφαλο» που χαρίζει επιπλέον 35 άλογα ισχύος (355 συνολικά) και 52 Nm ροπής (500 Nm συνολικά) στα μοντέλα με αυτόματο κιβώτιο ή +33 Nm ροπής στα μοντέλα με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Στην Έκθεση θα παρουσιαστούν επίσης τα πακέτα M Performance για τις αμερικάνικες εκδόσεις των BMW Σειρά 2, Σειρά 3, Σειρά 4, Σειρά 7, M2 με διευρυμένες επιλογές αναβάθμισης.

Τέλος στη SEMA θα βρεθεί και το νέο σύστημα Remote Engine Start της BMW, που επιτρέπει το ξεκίνημα του κινητήρα και του αυτόματου κλιματισμού από απόσταση, ώστε να προετοιμαστεί η επιθυμητή θερμοκρασία του εσωτερικού πριν ο οδηγός μπει στο αυτοκίνητο. Το σύστημα αυτό θα προσφερθεί στις BMW Σειρά 5, X5 και X6.
TAG