Αυτή η βελτιωμένη McLaren 570S είναι απλά εκπληκτική!

Η Vorsteiner ενόψει της Έκθεσης Βελτιώσεων SEMA του Λας Βέγκας που ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα, παρουσιάζει το νέο της bodykit για τη McLaren 570S, χαρίζοντας στην μικρότερη McLaren μια άκρως επιθετική παρουσία.

Το bodykit της Vorsteiner μπορεί να τοποθετηθεί και στη McLaren 570GT, με τα περισσότερα από τα τμήματά του να είναι φτιαγμένα από ελαφριά αλλά πανάκριβα ανθρακονήματα.

Ίσως το πιο έντονο στοιχείο αλλαγής έρχεται στο πίσω μέρος, εκεί όπου η Vorsteiner τοποθετεί μια carbon σταθερή αεροτομή που θυμίζει αυτή της McLaren P1 GTR και στηρίζεται πάνω σε δύο εμφανείς carbon βάσεις.

Επίσης, στο πίσω μέρος υπάρχει ένας custom αγωνιστικός διαχύτης, αλλά και μια έξτρα νέα carbon αεροτομή που περικλείει και τα πίσω φώτα της 570S.

Περνώντας στο εμπρόσθιο τμήμα του αυτοκινήτου, εκεί η Vorsteiner τοποθετεί ένα νέο σπόιλερ στον προφυλακτήρα, νέα πλαϊνά χαμηλά «φτερά», αλλά και πιο επιθετικές εισαγωγές - όλα φυσικά φτιαγμένα από ανθρακονήματα.

Στο πλάι, ξεχωρίζουν οι carbon ποδιές, αλλά και οι σφυρήλατες ζάντες της Vorsteiner, που μπορούν να παραγγελθούν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών και σχεδίων.

Ως προς το κόστος όλων των παραπάνω; Αρχικά, το εμπρόσθιο σπόιλερ, εισαγωγή και πλαϊνά κοστίζουν 7.895 δολάρια (7.184 ευρώ), έπειτα ο πίσω προφυλακτήρες και διαχύτης κοστίζουν 9.495 δολάρια (8.640 ευρώ), ενώ τέλος η αεροτομή με τη βάση κοστίζει 6.295 δολάρια (5.728 ευρώ). 

Το συνολικό κόστος του bodykit της Vorsteiner φθάνει τα 23.685 δολάρια (21.552 ευρώ). Η εταιρεία ονομάζει την πρότασή της McLaren 570-VX.
TAG