Προς πώληση μια κατάμαυρη McLaren P1 GTR για 3,99 εκατομμύρια ευρώ!

Η McLaren P1 GTR των 1.000 ίππων είναι ένα μοναδικό υπέρ-αυτοκίνητο και αυτή η κατάμαυρη που εμφανίστηκε σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην Ολλανδία, είναι ένα ακόμη εντυπωσιακό δείγμα της κορυφαίας McLaren.

Όπως όλες οι P1 GTR που κυκλοφορούν εκτός πίστας, έτσι και αυτή η κατάμαυρη που πωλείται στην Ολλανδία, έχει λάβει κάποιες επιμέρους επεμβάσεις από τη βρετανική Lanzante Motorsport για να μπορεί να κινείται στους δημόσιους δρόμους.

Οι επεμβάσεις αυτές δεν έχουν να κάνουν με την ισχύ του υβριδικού συστήματός της, που συνεχίζει να αποτελείται από 3,8 λίτρων twin-turbo V8 βενζινοκινητήρα και ηλεκτροκινητήρα συνολικής απόδοσης 1.000 ίππων, προσφέροντας εκρηκτικές επιδόσεις.

Αντίθετα αφορούν στις ρυθμίσεις στην ανάρτηση, τον ήχο από την εξάτμιση, το εσωτερικό κ.ο.κ.

Στις φωτογραφίες, μπορείτε να δείτε ότι η εν λόγω McLaren P1 GTR βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, παρότι στην αγγελία που δημοσιεύεται στο automobile.fr, δεν αναφέρονται τα χιλιόμετρά της.

Ως προς την τιμή της, όπως αναφέρεται στην αγγελία, το ποσόν που απαιτείται είναι 3,99 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσόν που θεωρείται λογικό για πιο απόλυτο υπέρ-αυτοκίνητο που κυκλοφορεί, το οποίο θυμίζουμε ότι έχει κατασκευαστεί σε μόλις 45 μονάδες.
TAG