Προς πώληση μια αγωνιστική McLaren P1 GTR 1.000 ίππων για 3,19 εκατ. ευρώ!

Η P1 GTR είναι η αμιγώς αγωνιστική έκδοση του κορυφαίου supercar της McLaren και αυτή η P1 GTR που πωλείται στην Ολλανδία για ένα ποσόν λίγο πιο πάνω από τα 3 εκατομμύρια ευρώ είναι ακόμη πιο μοναδική, μιας και είναι μια από τις πολύ λίγες που έχουν άδεια για χρήση και σε δρόμο.

Το αυτοκίνητο πωλείται από την εταιρεία James Edition και βρίσκεται στο Elsloo της Ολλανδίας. Πρόκειται για την McLaren P1 GTR Νο. 9 από τις μόλις 45 που παρήχθησαν, αλλά και μια από τις πολύ λίγες που έχει μετατραπεί για χρήση σε δρόμο από την Lanzante Motorsport.

Η εν λόγω P1 GTR έχει διανύσει μόλις 245 χιλιόμετρα, κάτι που σημαίνει ότι ουσιαστικά είναι καινούργια. Το αμάξωμά της είναι βαμμένο σε μπλε χρώμα, με ασημί στο πλάι, αλλά και πορτοκαλί άκρες στην αεροτομή. Υπάρχουν επίσης μαύρα ανθρακονήματα, αλλά και διάφορα αυτοκόλλητα.

Στο εσωτερικό, η αγωνιστική P1 GTR διαθέτει ένα carbon τιμόνι προερχόμενο από τη Φόρμουλα 1, μια τεραστίων διαστάσεων οθόνη στη θέση του πίνακα οργάνων, αλλά και αγωνιστικά καθίσματα, μαζί με αγωνιστικού τύπου επενδύσεις θυρών από ανθρακόνημα.

Για την κίνησή της, η McLaren P1 GTR χρησιμοποιεί έναν 3,8 λίτρων twin-turbo V8 που συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα για να παρέχει 1.000 άλογα ισχύος και εκρηκτικές επιδόσεις.

Η τιμή της, είναι 3.193.000 ευρώ και σίγουρα η ολλανδική εταιρεία που πουλά αυτή την McLaren απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε κροίσους...
TAG