Μετά από 5 ολόκληρα χρόνια η Fiat ανανεώνει στο ελάχιστο το Panda

Το Fiat Panda παρότι έχει συμπληρώσει 5 χρόνια στην παραγωγή δεν έχει δεχτεί κάποια ανανέωση, με την ιταλική εταιρεία να παρουσιάζει τελικά την φρεσκαρισμένη του έκδοση, επικεντρώνοντας τις αλλαγές της κυρίως στο εσωτερικό.

Ουσιαστικά, το αμάξωμα του ανανεωμένου Fiat Panda παραμένει χωρίς αλλαγές, με το μόνο που διαφοροποιείται πλέον να είναι τα δύο νέα χρώματα (παστέλ κόκκινο και μεταλλικό γκρι) που προστίθενται στη γκάμα, αλλά και τα νέα σχέδια ζαντών.

Στο εσωτερικό από την άλλη, η Fiat αλλάζει κάποιες από τις ενδείξεις του πίνακα οργάνων και κάνει πιο φωτεινά το στροφόμετρο και το ταχύμετρο, καθιστώντας τες πιο ευανάγνωστες.

Έπειτα, υπάρχουν νέα υφάσματα για τα καθίσματα, με καινούργια γραφικά και χρώματα. Παράλληλα, η ιταλική φίρμα ανανεώνει το σύστημα πολυμέσων και προσφέρει και στο Panda το σύστημα Uconnect με περισσότερες δυνατότητες συνδεσιμότητας.

Στους κινητήρες, επίσης δεν αλλάζει κάτι αφού βρίσκουμε και πάλι τον 2κύλινδρο 0,9 TwinAir turbo βενζινοκινητήρα με 85 ίππους, με 90 ίππους στο Fiat Panda Cross, αλλά και με 60 άλογα στην ατμοσφαιρική του έκδοση.

Διατηρούνται επίσης ο 1,2 λίτρων ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας των 69 ίππων (και σε εργοστασιακή έκδοση με LPG), η επιλογή του TwinAir και σε έκδοση με διπλό καύσιμο (βενζίνη-φυσικό αέριο) με 80 άλογα, αλλά και ο 1.300άρης diesel των 95 ίππων.
TAG