Πωλήθηκε τελικά για 68.500 ευρώ το τελευταίο Mitsubishi Lancer Evo

Το τελευταίο Mitsubishi Lancer Evo παραγωγής που φέρει το νούμερο 1.600 από τα 1.600 της τελικής έκδοσης Final Edition, ολοκλήρωσε τελικά τη δημοπρασία του μέσω eBay και απέκτησε έναν νέο κάτοχο.

Το ποσόν των 76.400 δολαρίων (ή 68.500 ευρώ) για το οποίο πωλήθηκε το Νο 1.600 Mitsubishi Lancer Evo Final Edition θα διατεθεί από την ιαπωνική εταιρεία στις οργανώσεις Feeding America Riveside/San Bernandino και the Second Harvest Food Bank της Orange County, εξασφαλίζοντας 230.000 γεύματα για τους άπορους.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του ο Αντιπρόεδρος της Mitsubishi Αμερικής κ. Don Swearingen δήλωσε εντυπωσιασμένος από το γεγονός ότι το τελευταίο Lancer Evo συγκέντρωσε τόσο ενδιαφέρον και πωλήθηκε σε αυτό το ποσόν, το οποίο είναι πολύ πιο υψηλό από τα 46.200 δολάρια που είχε πωληθεί το Δεκέμβριο το πρώτο Lancer Evo Final Edition μέσω της ίδιας διαδικασίας.

Πλέον, το κορυφαίο Mitsubishi Lancer Evo περνά στην ιστορία, αφού όπως έχουμε γράψει ξανά, είναι πολύ δύσκολο η ιαπωνική φίρμα να παρουσιάσει αντικαταστάτη του, κλείνοντας μια πορεία 24 ετών κατά την οποία το Evo αναδείχτηκε σε ένα αυτοκίνητο-θρύλο, έχοντας σημειώσει και πολλές επιτυχίες στους αγώνες.
TAG