Πωλείται αντί σχεδόν 90.000 δολαρία το No 001 Mitsubishi Lancer Evo Final Edition!

To πρώτο Evo της τελικής σειράς Final Edition του κορυφαίου Mitsubishi Lancer, προσφέρεται προς πώληση στις Η.Π.Α.
Τον περασμένο Νοέμβριο η Mitsubishi αποχαιρέτησε το θρυλικό Lancer Evo διαθέτοντας τα 1.600 κομμάτια της τελικής του έκδοσης Final Edition και σήμερα, το πρώτο εξ αυτών διατίθεται προς πώληση σε διπλάσια τιμή από αυτή που αγοράστηκε.

H τιμή των 88.888 δολαρίων που ζητά η Mitsubishi Brooklyn
 για το αυτοκίνητο, είναι διπλάσια από αυτή που το αγόρασε.
Το τέλος του Lancer Evo ήταν μια από τις πιο αρνητικές αυτοκινητικές ειδήσεις του 2015, ιδίως από τη στιγμή που η Mitsubishi έχει δηλώσει επίσημα ότι η δέκατη γενιά του ήταν και η τελευταία της ιστορίας.

Η τελευταία, Final Edition έκδοση του μοντέλου διατέθηκε στις Η.Π.Α. σε μόλις 1.600 κομμάτια, το πρώτο αυτοκίνητο της οποίας συμμετείχε σε δημοπρασία στο eBay, με τα χρήματα που μαζεύτηκαν να δίνονται στο Εθνικό Ίδρυμα Σκλήρυνσης κατά Πλάκας των Η.Π.Α.

Στη δημοπρασία, το Mitsubishi Lancer Evo Final Edition No 001 έπιασε τιμή 46.200 δολαρίων (αντί 37.995 δολαρίων που κόστιζε η έκδοση), με τον dealer της Mitsubishi στο Brooklyn να είναι ο νέος του ιδιοκτήτης.

Το πρώτο Mitsubishi Lancer Evo Final Edition διαθέτει
στο εσωτερικό του και ειδική πλακέτα αρίθμησης.
Σήμερα, η Brooklyn Mitsubishi διαθέτει το μοναδικό αυτό Evo προς πώληση, σε τιμή σχεδόν διπλάσια από αυτή που το αγόρασε, αφού όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στην αγγελία της στο ίντερνετ, η εταιρεία ζητά 88.888 δολάρια.

Μάλιστα, για να δικαιολογήσει αυτή την τιμή, η Brooklyn Mitsubishi τονίζει ότι το αυτοκίνητο θα κρατήσει και αυξήσει περαιτέρω την αξία του, ακριβώς επειδή είναι το No 001 Lancer Evo Final Edition.

Εμείς από την πλευρά μας, θα αρκεστούμε να δηλώσουμε για μια ακόμη φορά, πόσο μας λείπει το Evo και ιδίως, οι θρυλικές κόντρες του με το Subaru Impreza WRX STI του πρόσφατου παρελθόντος...
TAG