Αυτή είναι η πιο extreme βελτίωση για το Toyota GT 86!

Η γνωστή ιαπωνική εταιρεία Kuhl Racing, η οποία ειδικεύεται στις... κάπως διαφορετικής αισθητικές βελτιώσεις, παρουσίασε τη νέα της πρόταση αναβάθμισης για το Toyota GT 86, που αλλάζει εντελώς τα δεδομένα της εμφάνισης του ιαπωνικού πισωκίνητου μοντέλου.

Το όλο project της Kuhl Racing ονομάζεται ZN6 86 και στόχο έχει να χαρίσει στο Toyota GT 86 μια όσο το δυνατόν πιο ιδιαίτερη εμφάνιση.

Έτσι, αρχικά η ιαπωνική εταιρεία έχει προσθέσει στο αμάξωμα το πλήρες της bodykit 01R-GT, το οποίο αποτελείται από μια νέα αγωνιστική μάσκα με εισαγωγή που κατεβαίνει χαμηλά μέχρι και το νέο σπόιλερ του προφυλακτήρα, τονισμένους θόλους τροχών με αεραγωγούς για τα φρένα, πλαϊνές ποδιές, νέα σταθερή πίσω αεροτομή και αγωνιστικού τύπου προφυλακτήρα με τετραπλές εξατμίσεις.

Αλλαγμένοι εντελώς είναι και οι προβολείς ομίχλης που βρίσκονται πλέον σε νέα θέση στον προφυλακτήρα, ενώ όλα τα τμήματα του bodykit εκτός της carbon αεροτομής, κατασκευάζονται από ενισχυμένο πλαστικό FRP, το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία, είναι 1,3 φορές πιο δυνατό από αντίστοιχα υλικά.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνουμε και στη χαρακτηριστική κόκκινη βαφή του αμαξώματος, η οποία έχει δημιουργηθεί από την ειδική σε αυτόν τον τομέα Artis, και τονίζει περαιτέρω την εξωτερική εμφάνιση του Toyota GT 86.

Φυσικά, η όλη πρόταση βελτίωσης περιλαμβάνει και αερανάρτηση, η οποία μειώνει την απόσταση από το έδαφος στο χαμηλότερο δυνατό, παίζοντας και αυτή το ρόλο της στην αγωνιστικού τύπου εμφάνιση του αυτοκινήτου.

Επίσης, η Kuhl Racing εφοδιάζει τη νέα της πρόταση και με ειδικά χαμηλοπρόφιλα ελαστικά της Falcon, τα οποία περικλείουν νέες ζάντες ελαφρού κράματος, ενώ το όλο project ολοκληρώνεται με τα γραφικά φωτιάς πάνω στο καπό.

Το βελτιωτικό πακέτο της Kuhl Racing για το Toyota GT 86 διατίθεται ακριβώς το ίδιο και για το «αδελφό» Subaru BRZ, με την ιαπωνική εταιρεία να δίνει τη δυνατότητα βαφής του και σε οποιονδήποτε άλλο extreme χρωματισμό θελήσει ο πελάτης.
TAG