Με επιπλέον δύναμη και πιο επιθετική εμφάνιση το πισωκίνητο Toyota GT 86

Η Toyota ανανεώνει το σπορ κουπέ GT 86 και ετοιμάζεται να το παρουσιάσει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης με επιπλέον ισχύ, αλλαγές σε ανάρτηση και κιβώτιο, αλλά και πιο επιθετική εμφάνιση.

Το ανανεωμένο Toyota GT 86 έρχεται με αρκετές αλλαγές και αρχικά, σε ό,τι αφορά στην εμφάνισή του, ξεχωρίζει ο νέος πιο «αγριεμένος» εμπρόσθιος προφυλακτήρας με τη μεγαλύτερη εισαγωγή και τα νέα πλαϊνά πτερύγια. Αλλαγμένα είναι και τα φώτα εμπρός, που φέρουν LED φώτα ημέρας.

Στο πλάι του αμαξώματος ξεχωρίζει η προσθήκη ενός ακόμη μικρού «πτερυγίου» μπροστά από τους καθρέπτες, ενώ πίσω διακρίνουμε τον πιο δυναμικό προφυλακτήρα με τον νέο διαχύτη, αλλά και τα επίσης αλλαγμένα φωτιστικά σώματα.

Περνώντας στο εσωτερικό, παρότι δεν έχει δώσει ακόμη στη δημοσιότητα κάποια φωτογραφία, η Toyota υπόσχεται ότι θα δούμε αναβαθμισμένα σε ποιότητα υλικά, επιλογές με δέρμα και αλκαντάρα, αλλά και ένα πιο σπορ τιμόνι με το λογότυπο «86» στο κέντρο του.

Αρκετές αλλαγές έχουμε όμως και κάτω από το αμάξωμα, αφού το ανανεωμένο GT 86 φέρει νέες ρυθμίσεις στην ανάρτησή του για ακόμη πιο σπορ οδικά χαρακτηριστικά, Επίσης, ο κινητήρας τους έχει κερδίσει 5 άλογα επιπλέον, φθάνοντας στα 205 συνολικά, συνδυαζόμενος με ένα κιβώτιο διαφορετικής κλιμάκωσης που υπόσχεται ακόμη καλύτερες επιδόσεις. 

Περισσότερα στοιχεία για το ανανεωμένο Toyota GT 86 θα γνωρίζουμε στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, όταν και το αυτοκίνητο θα κάνει το ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης. Οι πωλήσεις του, αναμένεται να ξεκινήσουν προς τα τέλη της χρονιάς.
TAG