Νέο Jeep Grand Cherokee Summit με περισσότερη πολυτέλεια

Πιο luxury εμφάνιση και επιπλέον πολυτέλεια στο εσωτερικό του, για το καινούργιο Jeep Grand Cherokee Summit.
Η Jeep θέλει να τονίσει το σπορ χαρακτήρα του Grand Cherokee δημιουργώντας τη νέα έκδοση Summit, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της την Παρασκευή στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Στο χώρο των επιβατών, το νέο Grand Cherokee Summit
συνδυάζει ακριβά δέρματα σε σκούρο και ανοικτό χρώμα.
Με το νέο Grand Cherokee Summit η Jeep θέλει να τεθεί αντιμέτωπη με τις πιο πολυτελείς προτάσεις της κατηγορίας και για αυτό, αρχικά προσδίδει στο αμάξωμα του μοντέλου της μια νέα γρίλια εμπρός με περισσότερο χρώμιο, LED προβολείς ομίχλης, νέας σχεδίασης ζάντες 20 ιντσών, αλλά και επιπλέον χρωμιωμένες επενδύσεις στους προφυλακτήρες.

Στο εσωτερικό, συναντούμε και εδώ περισσότερα στοιχεία πολυτέλειας, όπως τα ανοιχτόχρωμα δέρματα στα καθίσματα, το ταμπλό και τις πόρτες, που συνδυάζονται με πιο σκούρο δέρμα στο άνω τμήμα του ταμπλό και των θυρών, αλλά και στο υποβραχιόνιο.

Ο εξοπλισμός αναμένεται να είναι επίσης πλήρης, με ό,τι πιο top διαθέτει η Jeep στο πεδίο της άνεσης αλλά και της ασφάλειας, ενώ αναμένουμε να δούμε και με ποιες εκδόσεις κινητήρων θα προσφέρει η εταιρεία το νέο της πολυτελές Grand Cherokee.

Περισσότερα σε κάθε περίπτωση θα γνωρίζουμε μετά το επίσημο ντεμπούτο του νέου Grand Cherokee Summit στις 25 Μαρτίου στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.
TAG