Πωλείται σε δημοπρασία μέσω eBay το τελευταίο Mitsubishi Lancer Evo!

Όπως ακριβώς έκανε και με το πρώτο μοντέλο της τελικής σειράς του Lancer Evolution, έτσι και με το No. 1.600 Lancer Evo Final Edition, το οποίο είναι και το τελευταίο Evo που κατασκευάζεται, η Mitsubishi Αμερικής το διαθέτει μέσω δημοπρασίας από το internet, με τα έσοδα να πηγαίνουν για καλό σκοπό.

Η δημοπρασία για την αγορά του τελευταίου Lancer Evo έχει ξεκινήσει ήδη από τις 8 Σεπτεμβρίου στο eBay και θα ολοκληρωθεί στις 15 Σεπτεμβρίου. Τα έσοδα από την πώληση του αυτοκινήτου θα διατεθούν στην οργάνωση Feeding America Riverside και στην Second Harvest Food Bank του Orange County στις Η.Π.Α.

Το Νο. 1.600 Mitsubishi Lancer Evo Final Edition είναι λευκό, με μαύρη οροφή και σκουρόχρωμες ζάντες αλουμινίου της Enkei. Στο εσωτερικό του φέρει μαύρη γυαλιστερή επένδυση στην κονσόλα, η οποία συνοδεύεται από κόκκινες ραφές στα καθίσματα, το τιμόνι και άλλα σημεία του αμαξώματος, καθώς επίσης και από πλακέτα που αναγράφει «US1600». 

O κινητήρας, είναι ο γνωστός 2λιτρος MIVEC των 303 ίππων της Mitsubishi, ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 ταχυτήτων και προσφέρει πολύ γρήγορες επιδόσεις. Ο νέος ιδιοκτήτης θα έχει την τύχη να κατέχει ίσως και το τελευταίο Lancer Evo της ιστορίας, αφού είναι μάλλον αβέβαιο ότι η Mitsubishi θα μας φέρει διάδοχο για το θρυλικό της μοντέλο...

Δείτε κάνοντας κλικ σε αυτό τον σύνδεσμο το που έχει φθάσει η τιμή του τελευταίου Mitsubishi Lancer Evo στο eBay.
TAG