Έρχεται τον Νοέμβριο η νέα Alfa Romeo Stelvio!

Μετά τη νέα Giulia η Alfa Romeo έχει σχεδόν έτοιμο το δεύτερο μοντέλο της νέας της εποχής, το μεσαίο SUV Stelvio, το οποίο θα δούμε τελικά όπως επιβεβαίωσε επίσημα και η μάρκα, στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες τον προσεχή Νοέμβριο.

Η νέα Stelvio θα κάνει το ντεμπούτο της σε περίπου 2 μήνες από σήμερα και με βάση τα όσα γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή από το εξωτερικό, το πρώτο μεσαίο SUV της Alfa Romeo θα δανειστεί τη σχεδίασή του, τα μηχανικά, αλλά και τα τεχνικά του μέρη από τη Giulia.

Τα δύο μοντέλα θα έχουν την ίδια πλατφόρμα, κάτι που σημαίνει ότι οι 4Χ2 εκδόσεις της Stelvio θα είναι πισωκίνητες, ενώ θα υπάρχουν και τετρακίνητες επιλογές. Στους κινητήρες, αναμένουμε τα μοτέρ 2,2 λίτρων diesel με 150 και 180 ίππους της Giulia, αλλά και τον νέο 2λιτρο turbo βενζινοκινητήρα που ετοιμάζει η Alfa Romeo.

Στο πεδίο της εμφάνισης, στις φωτογραφίες μας μπορείτε να δείτε ότι η Stelvio θα ακολουθήσει τις σχεδιαστικές γραμμές της Giulia, τις οποίες θα συνδυάσει φυσικά με ένα υπερυψωμένο αμάξωμα που δεν θα στερείται δυναμισμού.

Περισσότερα σε κάθε περίπτωση για το νέο μεσαίο SUV της Alfa Romeo θα γνωρίζουμε τους επόμενους μήνες μέχρι το επίσημο ντεμπούτο του στο Λος Άντζελες.

Φωτογραφίες: RM Car Design
TAG