Μια McLaren P1 GTR στα χρώματα του μονοθεσίου της F1

Βαμμένη στα χρώματα του μονοθεσίου της McLaren στη Φόρμουλα 1 παρουσιάζεται η McLaren P1 GTR της φωτογραφίας.
Το Πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 μπαίνει αυτό το Σαββατοκύριακο στο δεύτερο μισό και η McLaren με αφορμή αυτό, αποφάσισε να «ντύσει» στα χρώματα του μονοθεσίου της στην F1 την κορυφαία McLaren P1 GTR.

Αριστερά η McLaren MP4/31 που μετέχει στη Φόρμουλα 1
και δεξιά η McLaren P1 GTR σε ένα μοναδικό ταίρισμα.
Η McLaren P1 GTR είναι η έκδοση πίστας της McLaren P1 που ολοκλήρωσε την περιορισμένη παραγωγή των 375 μονάδων της. Με 1.000 άλογα ισχύος και αγωνιστικές προδιαγραφές, η P1 GTR παίρνει μέρος σε διάφορα Πρωταθλήματα παγκοσμίως με αρκετές επιτυχίες.

Θέλοντας όμως να δείξει τη στενή σχέση της P1 GTR και με τη Φόρμουλα 1, η McLaren έβαψε ένα αυτοκίνητο στα χρώματα του μονοθεσίου της στην F1, με μικρές μόνο διαφοροποιήσεις όπως τους πορτοκαλί καθρέπτες ή το χτυπητό πορτοκαλί στο πλάι.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακό και τονίζει ακόμη περισσότερο τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά της κορυφαίας McLaren που βγήκε από το εργοστάσιο της εταιρείας.

Η βρετανικήφίρμα δεν ανακοινώνει εάν θα διαθέσει τη μοναδική αυτή McLaren P1 GTR σε κάποιον τυχερό, όμως μόνο και μόνο η φωτογράφισή της δίπλα από το μονοθέσιο της F1, μας δίνει κάποια μοναδικά ενσταντανέ…
TAG