Η Novitec φθάνει στα 772 άλογα τη δύναμη της Ferrari 488 Spider! (+video)

Μετά την παρουσίαση της «κλειστής» Ferrari 488 GTB των 772 ίππων, η Novitec Rosso εξελίξει και παρουσιάζει το ίδιο ακριβώς βελτιωτικό πακέτο και για την «ανοιχτή» Ferrari 488 Spider, εκτοξεύοντας τη δύναμη και τις επιδόσεις της.

Πρώτο και κύριο πεδίο βελτίωσης των ειδικών της Novitec Rosso είναι ο 3,9 λίτρων V8 biturbo βενζινοκινητήρας, ο οποίος ύστερα από επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου, βελτιώσεων στην πίεση των turbo και νέα εξάτμιση, αυξάνει την ισχύ του κατά 102 άλογα και 772 συνολικά, από 670 εργοστασιακά.

Η ροπή έχει και αυτή αυξηθεί κατά 132 Nm και φθάνει στα 892 Nm, ενώ μετά από αυτά τα νούμερα, η βελτιωμένη Ferrari 488 Spider της Novitec απαιτεί μόνο 2,8 δλ. για το 0-100 χλμ./ώρα, όντας 0,2 δλ. ταχύτερη της εργοστασιακής, ενώ η τελική thw ταχύτητα αυξάνεται από τα 325 χλμ./ώρα στα 341 χλμ./ώρα.

Εκτός του κινητήρα, η Novitec Rosso προσφέρει και ένα πλήρες αεροδυναμικό bodykit που προσφέρει και αισθητική βελτίωση, το οποίο είναι φτιαγμένο από ανθρακονήματα και περιλαμβάνει νέο εμπρόσθιο σπόιλερ, καινούργιες πλαϊνές ποδιές, αλλά και νέο διαχύτη στο πίσω τμήμα και αεροτομή.

Το όλο αισθητικό αποτέλεσμα ενισχύεται και από την ύπαρξη των 21 ιντσών σφυρήλατων ζαντών σε μαύρο και κίτρινο χρώμα, οι οποίες ταιριάζουν απόλυτα με τους αντίστοιχους χρωματισμούς του αμαξώματος. Η τελευταία πινελιά έρχεται από την καινούργια υδραυλική ανάρτηση, που προσφέρει περαιτέρω μείωση της απόστασης της Ferrari 488 Spider από το έδαφος.

Δείτε το βίντεο της Novitec με τη βελτιωμένη Ferrari 488 Spider.

      
TAG