Το WR-V είναι το νέο μικρό SUV της Honda!

Η Honda αποκάλυψε την Τρίτη το βράδυ στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Σάο Πάολο το νέο WR-V, το καινούργιο της μικρό SUV που θα πωληθεί αποκλειστικά στην αγορά της Νοτίου Αμερικής.

Το νέο WR-V σύμφωνα με τη Honda, συνδυάζει ένα compact αμάξωμα με μια αρκετά ευρύχωρη καμπίνα, χωρίς πάντως προς το παρόν η ιαπωνική φίρμα να ανακοινώνει τα ακριβή στοιχεία των διαστάσεών του.

Σχεδιαστικά, το νέο μοντέλο διαθέτει αρκετά κοινά με το μεγαλύτερο Honda CR-V ή και τα Jazz και HR-V, χρησιμοποιώντας στο αμάξωμά του πολλές γωνίες και ακμές. 

Παράλληλα δεν λείπουν και κάποια στοιχεία που αποκαλύπτουν τον «περιπετειώδη» χαρακτήρα του, όπως για παράδειγμα τα μαύρα περιμετρικά πλαστικά ή οι αλουμινένιες ποδιές στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα.

Στο τεχνικό και μηχανικό κομμάτι η Honda δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες, ωστόσο είναι γνωστό ότι το WR-V έχει χτιστεί πάνω στο πάτωμα του Jazz, ενώ το αυτοκίνητο που αποκαλύφθηκε στο Σάο Πάολο έφερε τον γνωστό 1.500άρη ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα της εταιρείας, με 116 άλογα και αυτόματο, CVT κιβώτιο.


Τιμολογιακά τέλος, το νέο WR-V θα είναι φθηνότερο από το Honda HR-V, αλλά ακριβότερο από το Jazz, όντας και το φθηνότερο SUV της ιαπωνικής φίρμας.
TAG