Στην Τουρκία η παραγωγή του νέου Toyota C-HR

Η Toyota ξεκίνησε την παραγωγή του νέου της Crossover με την ονομασία «C-HR» στην Τουρκία και στο εργοστάσιό της στην επαρχία Σαγγαρίου, ξεκινώντας παράλληλα τη διάθεσή του μέχρι τα τέλη του έτους στις αγορές της Ευρώπης.

Το νέο Toyota C-HR κατασκευάζεται στην Τουρκία μαζί με την Corolla και το Verso. Είναι το πρώτο Toyota που βασίζεται πάνω στη νεότερη πλατφόρμα TNGA τη εταιρείας, το οποίο κατασκευάζεται εκτός Ιαπωνίας.

Με την προσθήκη του νέου Toyota C-HR, η συνολική παραγωγή του εργοστασίου της ιαπωνικής εταιρείας στην Τουρκία θα αυξηθεί από τα 150.000 στα 280.000 αυτοκίνητα το χρόνο, αυξάνοντας παράλληλα κατά 2.000 (5.000 συνολικά) τους εργαζομένους της εταιρείας.

Θυμίζουμε ότι το νέο Toyota C-HR είναι το ολοκαίνουργιο και πολύ μοντέρνο μικρομεσαίο SUV της Toyota, το οποίο θα διατεθεί με έναν 1.200άρη turbo βενζινοκινητήρα και 116 ίππων και με ένα υβριδικό σύστημα κίνησης 122 ίππων.

Το νέο μοντέλο δεν θα έχει diesel έκδοση, ενώ στην επιλογή με τον 1,2 λίτρων turbo και μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων θα είναι δικίνητο, με την τετρακίνητη έκδοσή του να συνδυάζεται με το ίδιο μοτέρ και με αυτόματο, CVT κιβώτιο ταχυτήτων.
TAG