Η Toyota φτιάχνει ένα Hilux για τους λάτρεις του off road!

Σε συνεργασία με την αμερικάνικη εταιρεία κατασκευής παιδικών φορτηγών Tonka, η Toyota δημιουργεί σε πρωτότυπη μορφή ένα Hilux με διευρυμένες εκτός δρόμου δυνατότητες, το οποίο χαρακτηρίζει η ίδια η εταιρεία ως «το απόλυτο παιχνίδι για ενήλικες».

Το νέο πρωτότυπο Hilux Tonka δημιουργήθηκε από την Toyota για να εορταστεί η πρώτη θέση στις πωλήσεις της αγοράς της Αυστραλίας του 2016 του Hilux.

Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει για την off road του εμφάνιση, που τονίζεται από τα αυτοκόλλητα σε κίτρινο μαύρο και τα αντίστοιχα χρώματα στους off road τροχούς.

Στο αμάξωμα διακρίνονται ο ιδιαίτερα επιθετικός εμπρόσθιος προφυλακτήρας, που διαθέτει προστατευτική ποδιά, δύο σημεία πρόσδεσης και εργάτη. Επίσης, υπάρχει ένα νέο carbon καπό με εισαγωγή, snorkel και μπάρα φώτων LED στην οροφή.

Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει η νέα πόρτα της καρότσας που επενδύεται με carbon, αλλά και τα πλήρως απαραίτητα αντικείμενα για μια εκτός δρόμου εξόρμηση (κάνιστρα, έξτρα τροχός, πυροσβεστήρας κ.λπ.), που έχουν τοποθετηθεί στο χώρο φόρτωσης.

Πιο σημαντικό ωστόσο στοιχείο της υπόστασης του νέου Toyota Hilux Tonka Concept αποτελεί η αυξημένη κατά 150 χλστ. απόσταση από το έδαφος, που συνδυάζεται με ανάρτηση βαρέως τύπου και νέους άξονες.


Μαζί με τον 2,8 λίτρων turbodiesel κινητήρα και την τετρακίνηση, το νέο πρωτότυπο Hilux είναι πραγματικά ασταμάτητο, προσφέροντας δυνατότητες κίνησης ακόμα και στα πλέον κακοτράχαλα εδάφη.
TAG