Μια πανέμορφη BMW 540i με carbon από την M Performance

Η BMW 540i των 340 ίππων παραμένει η ισχυρότερη έκδοση στη γκάμα της νέας Σειρά 5 και η BMW στο Άμπου Ντάμπι παρουσιάζει μια εντυπωσιακή «5άρα» σε μπλε Mediterranean χρώμα με carbon βοηθήματα της M Performance.

Η εν λόγω BMW 540i φορά λοιπόν το πακέτο αεροδυναμικών βοηθημάτων M Performance που αποτελείται από εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές, πίσω αεροτομή και διαχύτη αλλά και καπάκια καθρεπτών που φτιάχνονται από ανθρακονήματα και χαρίζουν στο αμάξωμα μια πιο εμφανή δυναμική παρουσία.

Παράλληλα, η BMW 540i έχει εφοδιαστεί και με την σπορ εξάτμιση της M Performance, μαύρη γρίλια της μάσκας, πλαϊνές αυτοκόλλητες λωρίδες, αλλά και δίχρωμες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, που αφήνουν ακάλυπτες από πίσω τις μπλε δαγκάνες των φρένων.

Ενδιαφέρον έχει και το εσωτερικό, το οποίο φέρει ανοιχτόχρωμα δέρματα για τα καθίσματα, τις επενδύσεις στην κονσόλα και τις πόρτες, ενσωματωμένες οθόνες στις πλάτες των εμπρόσθιων καθισμάτων, ενώ παράλληλα υπάρχουν και μπλε ραφές αντίστοιχες με το μπλε του αμαξώματος.


Στο πεδίο των επιδόσεων, θυμίζουμε ότι η νέα BMW 540i των 340 ίππων και 450 Nm ροπής απαιτεί μόνο 5,1 δευτερόλεπτα για το 0-100 χλμ./ώρα ή 4,8 δευτερόλεπτα στην τετρακίνητη έκδοσή της, νούμερα που της δίνουν έναν πολύ δυναμικό χαρακτήρα.
TAG