Νέο μοντέρνο SUV Citroen C5 Aircross με «σοφιστικέ» ανάρτηση

Η Citroen αποκάλυψε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σανγκάη το νέο C5 Aircross, ένα νέο μεσαίο SUV με πολύ μοντέρνο design, μεγάλους χώρους στο εσωτερικό του, αλλά και με μια νέα ενεργή ανάρτηση.

Σχεδιαστικά, το νέο Citroen C5 Aircross ακολουθεί τη νεότερη σχεδιαστική φιλοσοφία της γαλλικής φίρμας σε ένα αμάξωμα που χαρακτηρίζεται από το τονισμένο εμπρόσθιο τμήμα με τα λεπτά φώτα και το μεγάλο σήμα της Citroen, αλλά και το εντελώς κάθετο πίσω μέρος.

Παράλληλα, η Citroen τονίζει ότι με μεταξόνιο 2,73 μέτρων (μήκος 4,5 μέτρα), το νέο C5 Aircross θα προσφέρει και κορυφαίους χώρους στο εσωτερικό του. Εκεί, η καμπίνα έχει μια πολύ μοντέρνα εικόνα, με πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων και 8 ιντσών οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό.

Καινοτόμος είναι η νέα ανάρτηση «Progressive Hydraulic Cushions», που χρησιμοποιεί δύο υδραυλικά στοπ μέσα στην ανάρτηση κάθε άξονα, ένα για την επαναφορά και ένα για την συμπίεση, που φροντίζουν ώστε να προσφέρουν κορυφαία επίπεδα άνεσης.

Στους κινητήρες, η Citroen προς το παρόν ανακοινώνει μόνο δύο μοτέρ βενζίνης 165 και 200 ίππων που προορίζονται για την αγορά της Κίνας, καθώς και μια υβριδική, plug-in έκδοση με 300 άλογα.


Είμαστε εν αναμονή για να δούμε ποιες θα είναι οι επιλογές του νέου C5 Aircross στην Ευρωπαϊκή αγορά, με το ντεμπούτο του νέου μοντέλου να αναμένεται να γίνει στο Β' Εξάμηνο του 2018.
TAG