Μια Porsche Cayenne... τούμπανο για τα 30 χρόνια της βελτιωτικής TechArt

Η γερμανική TechArt γιορτάζει φέτος 30 χρόνια από την ίδρυσή της και για να το γιορτάσει, παρουσιάζει μια σπέσιαλ έκδοση για την Magnum Sport, την ολικά βελτιωμένη πρότασή της για την Porsche Cayenne.

Εξωτερικά, η επετειακή Magnum Sport διατηρεί το χαρακτηριστικό bodykit της TechArt που την κάνει να δείχνει σαν να έχει... πρηστεί, αφού στο σετ περιλαμβάνονται «φουσκωμένα» πλαϊνά, νέοι προφυλακτήρες και καπό, τεράστιος πίσω διαχύτης και αεροτομή.

Στο εσωτερικό από την άλλη η Magnum Sport των 30 ετών της TechArt ξεχωρίζει με τον νέο συνδυασμό δέρματος, αλκαντάρα και ανθρακονημάτων (όλα στο χέρι), ενώ έχει αλλάξει και το παρουσιαστικό του πίνακα οργάνων.

Συνεχίζοντας με τις αλλαγές στο εσωτερικό, το τριάκτινο σπορ τιμόνι με το επίπεδο κάτω τμήμα αποκτά μια πιο παχιά επένδυση δέρματος και νέες ραφές, ενώ τα όργανα του Sports Chrono πακέτου φέρουν νέες, πιο σπορτίφ ενδείξεις.


Η TechArt κατά τα γνωστά της δεν «πειράζει» τον κινητήρα της Porsche Cayenne, τονίζοντας παράλληλα ότι το νέο της επετειακό bodykit είναι διαθέσιμο για όλες τις Cayenne, από το βασικό μοντέλο μέχρι την κορυφαία Cayenne Turbo S.
TAG