Δεύτερη ανανέωση για τη BMW Σειρά 1 με έμφαση κυρίως στο εσωτερικό

Η BMW ανανεώνει για δεύτερη χρονικά φορά τη Σειρά 1 2ης γενιάς, δίνοντας έμφαση κυρίως στην ενίσχυση της γκάμας της με νέες εκδόσεις, αλλά και σε αρκετές βελτιώσεις στο εσωτερικό.

Ειδικά για το εσωτερικό, η BMW προσφέρει πλέον στη Σειρά 1 έναν νέο πίνακα οργάνων, επανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα με νέα μαύρη επένδυση, ποτηροθήκη στη βάση της κονσόλας, νέους αεραγωγούς και ντουλαπάκι συνοδηγού, αλλά και αναβαθμισμένες επενδύσεις στο ταμπλό και τα καθίσματα.

Επιπλέον των παραπάνω, υπάρχει πλέον ένα νέο λογισμικό και interface για το σύστημα πολυμέσων BMW iDrive (ίδιο με αυτό που έχουμε δει στις νεότερες BMW) και προαιρετικά μια μεγάλη οθόνη αφής 8,8 ιντσών για την επιλογή με το Navi.

Στην εξωτερική εμφάνιση της BMW Σειρά 1 δεν έχουν γίνει κάποιες αλλαγές, εκτός από την προσθήκη δύο νέων χρωμάτων στη γκάμα (Seaside Μπλε και Sunset Πορτοκαλί). Παράλληλα, υπάρχουν και 5 νέες διαθέσιμες ζάντες.

Μαζί με την ανανέωση της BMW Σειρά 1 λανσάρονται και τρεις νέες ειδικές εκδόσεις, οι Sport Line Shadow, M Sport Shadow και M140i Edition Shadow, που έχουν μαύρα κάτοπτρα φώτων, σκούρα πίσω φώτα, μαύρη γρίλια μάσκας και μαύρες απολήξεις εξάτμισης.


Στους κινητήρες, τα μοτέρ παραμένουν τα ίδια, με επιλογές βενζίνης TwinPower Turbo στα 1,5, 2,0 και 3,0 λίτρα (από 109 έως και 340 ίππους), αλλά και TwinPower Turbo πετρελαίου στα 1,5 και 2,0 λίτρα, με απόδοση από 116 έως και 224 άλογα.
TAG