Αυτή η βελτιωμένη BMW M4 είναι πραγματικά εκπληκτική!

Από την αμερικάνικη IND Distribution μας έρχεται αυτή η πανέμορφη βελτιωμένη BMW M4, με νέο bodykit, αγωνιστικού τύπου αεροτομή και χτυπητό πορτοκαλί αμάξωμα.

Πρόκειται σίγουρα για μια από τις πιο εντυπωσιακές BMW M4 που έχουμε δει και αρχικά εμείς θα ξεχωρίσουμε την πίσω αεροτομή, που παραπέμπει σε αυτή της αγωνιστικής M4 DTM, είναι μεγαλύτερη και πιο υψηλή από την αεροτομή της M4 GTS, ενώ φτιάχνεται από carbon και αλουμίνιο για να μην επιβαρύνει το βάρος.

Συνεχίζοντας με τις εξωτερικές βελτιώσεις, η IND Distribution έχει επιλέξει το εμπρόσθιο σπόιλερ και τον πίσω διαχύτη της BMW M Performance, ενώ έχει προσθέσει μαύρη γυαλιστερή εμπρόσθια γρίλια και επίσης μαύρα πλαϊνά πτερύγια.

Σε ό,τι αφορά στο εξωτερικό χρώμα, αυτό είναι το εργοστασιακό πορτοκαλί Fire Orange II, που τονίζει περαιτέρω την εικόνα της M4. Οι εξωτερικές βελτιώσεις ολοκληρώνονται με τις νέες ζάντες 20 ιντσών BBS FI-R σε μαύρο χρώμα και την M Performance εξάτμιση.

Αρκετή δουλειά έχει γίνει όμως και στο εσωτερικό, εκεί όπου έχουν τοποθετηθεί αγωνιστικά μπάκετ καθίσματα με αντίστοιχες ζώνες ασφαλείας, αλλά και ένα roll cage βαμμένο σε πορτοκαλί χρώμα στη θέση των πίσω καθισμάτων.


Ως προς τέλος τον κινητήρα, παραμένει χωρίς αλλαγές το 3λιτρο TwinPower Turbo μηχανικό σύνολο της BMW, που αποδίδει 431 ίππους και προσφέρει 0-100 χλμ./ώρα σε μόνο 4,1 δευτερόλεπτα (στην έκδοση με το αυτόματο M κιβώτιο).
TAG