Ολοκληρώθηκε η παραγωγή της κορυφαίας BMW M4 GTS!

Με περισσότερες μονάδες από ό,τι είχε αρχικά ανακοινωθεί ολοκληρώθηκε η παραγωγή της κορυφαίας BMW M4 GTS των 500 ίππων, ύστερα από 10 μήνες από το ξεκίνημά της το Μάρτιο.

Παρότι η BMW είχε ανακοινώσει ότι θα κατασκευάσει μόνο 700 μονάδες της BMW M4 GTS, το τελικό νούμερο παραγωγής είναι 830 αυτοκίνητα, τα 803 εκ των οποίων πήγαν σε πελάτες, ενώ τα υπόλοιπα 27 χρησιμοποιήθηκαν ως προ-παραγωγής αυτοκίνητα, μοντέλα επίδειξης, δημοσιογραφικά κ.λπ.

Η BMW δεν έχει σχολιάσει για ποιο λόγο κατασκεύασε τελικά περισσότερες BMW M4 GTS από ό,τι αρχικά είχε ανακοινωθεί, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που ένας κατασκευαστής φτιάχνει περισσότερες μονάδες ενός limited αυτοκινήτου σε σχέση με αυτές που είχε σχεδιάσει.


Σε κάθε περίπτωση, η M4 GTS μπαίνει πλέον στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ως ένα από τα καλύτερα σπορ μεσαία αυτοκίνητα της BMW, διαθέτοντας έναν 3λιτρο twin-turbo 6κύλινδρο κινητήρα βενζίνης 500 ίππων που προσφέρει εκρηκτικές επιδόσεις και συνδυάζεται με στήσιμο που θυμίζει ημι-αγωνιστικό αυτοκίνητο.
TAG