Η BMW θα κατασκευάζει μόνο 5 M4 GTS τη μέρα

Το Μάρτιο ξεκινά η κατασκευή της ισχυρότερης και πιο γρήγορης BMW M4, με το ρυθμό παραγωγής της να είναι μόνο 5 ανά μέρα, ώστε στα τέλη του επόμενου Δεκέμβρη να έχει ολοκληρωθεί η παραγωγή των 700 αυτοκινήτων που θα κατασκευαστούν.

Η BMW M4 GTS των 500 ίππων και 600 Nm ροπής, θα ξεκινά την κατασκευή της στη γραμμή παραγωγής της Σειρά 4 κουπέ, όμως έπειτα θα την παραλαμβάνει το M αγωνιστικό τμήμα της μάρκας, για να τις περνά στο χέρι όλες τις βελτιώσεις σε αμάξωμα, εσωτερικό, αναρτήσεις, κινητήρα κ.ο.κ.

Συνολικά, η παραγωγή της θα είναι μόνο 700 μονάδες, με μόνο 5 ανά μέρα να βγαίνουν από το εργοστάσιο. Και οι 700 αυτές μονάδες έχουν ήδη πωληθεί, με τις 300 εξ αυτών να προορίζονται για τις Η.Π.Α., 50 για τον Καναδά, 30 για τη Μεγάλη Βρετανία και οι υπόλοιπες για διάφορες άλλες χώρες παγκοσμίως.

Οι πρώτες παραδόσεις του εντυπωσιακού μοντέλου θα ξεκινήσουν λίγο πριν το καλοκαίρι, ώστε στα τέλη Δεκεμβρίου να έχουν ολοκληρωθεί. Σε ερώτημα για το εάν η BMW σχεδιάζει να επεκτείνει με επιπλέον μονάδες την παραγωγή της, ο Διευθυντής του M Division απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο, για λόγους αξιοπιστίας απέναντι σε αυτούς που ήδη έχουν κλείσει το περιορισμένης παραγωγής μοντέλο.

Πηγή: autovisie
TAG