Η Audi ανακοίνωσε το νέο της επενδυτικό πλάνο - Επιβεβαιώθηκε το νέο μικρό SUV Audi Q2!

Συνολικά 3 δισ. ευρώ θα επενδύσει η Audi την επόμενη χρονιά, διευρύνοντας μεταξύ άλλων και τη γκάμα των μοντέλων της.
Με επίσημη ανακοίνωσή της η Audi μας κάνει γνωστό το νέο της επενδυτικό πλάνο για το 2016, ενώ παράλληλα επιβεβαιώνει την επικείμενη άφιξη του νέου μικρού SUV Audi Q2, αλλά και της επόμενης γενιάς του Q5.

To 2018 θα δούμε το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Audi
βασισμένο στο e-tron Quattro concept.
Το συνολικό επενδυτικό πλάνο της Audi θα απαιτήσει παραπάνω από 3 δις. ευρώ και στόχο έχει να τονίσει τη θέση της εταιρείας, μέσα από νέες τεχνολογίες, αλλά και φυσικά, μοντέλα.

Ένα πολύ σημαντικό από αυτά τα νέα μοντέλα, είναι το καινούργιο Audi Q2 που θα δούμε το 2016, ώστε να αποτελέσει το μικρότερο SUV στη γκάμα της μάρκας. Παράλληλα, την επόμενη χρονιά η Audi θα μας φέρει και τη δεύτερη γενιά του μεσαίου SUV Audi Q5, τονίζοντας περαιτέρω τη θέση της στα SUV.

Το 2018 επίσης, θα δούμε και το πρώτο ηλεκτρικό SUV μοντέλο της μάρκας, που θα βασιστεί πάνω στο πρωτότυπο e-tron Quattro, που μας έδειξε η εταιρεία στην Έκθεση της Φρανκφούρτης τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Συνολικά, στόχος της Audi είναι μέχρι το 2020 η γκάμα των μοντέλων της να επεκταθεί περαιτέρω και να περιλαμβάνει 60 διαφορετικά αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων και τα νέα SUV που προαναφέραμε.
TAG